Jó kis idegesítő support lesz a Marvel Rivals legújabb karaktere

Jó kis idegesítő support lesz a Marvel Rivals legújabb karaktere

Nem csak a csapatát tudja segíteni, de nagy kárt tehet majd az ellenfél soraiban is.

Kaptunk egy új Marvel Rivals trailert, amelynek a főszereplője nem más, mint a szélhámos isten, Loki. A rövid videóban Loki szemszögéből élvezhetjük a játékmenetet, de emellett betekintést kapunk a képességeibe és az eszköztárába is. Az előzeteshez mellékelt leírás ízelítőt ad abból is, hogy mit tett a játék univerzumában.

Ezeket olvastad már?

„Misztikus illúziói és alakváltó képességei fondorlatos stratégává teszik. Úgy tűnik azonban, hogy a bajkeverés Istene messze nem elégedett. Bár száműzte idősebb testvérét és elfoglalta Yggsgard trónját, a hataloméhes király célkeresztjébe került az összes idővonal!”

Fő sebzésének forrása a különleges pálcája, de a lövöldözés mellett képes arra is, hogy egy másolatot vetítsen ki magáról egy tetszőleges helyre, majd oda teleportáljon. Emellett pedig álcázni is tudja magát. Valószínűleg a Marvel Rivals supportjai közé tartozik majd, hiszen rendelkezik egy távolsági AoE gyógyító varázslattal, amelyet az alábbi videó felénél használt csapattársai megsegítésére. Ez egy erős képesség, de hosszú, 25 másodperces újratöltődési ideje van, ami nyilvánvalóan változhat még a megjelenésig. Ami a szupererejét illeti, Loki átalakulhat egy ellenséges hőssé, amely rendkívül hasonlít Echo ultijához az Overwatch 2-ben.

A videó révén legalább most már egy kicsit tisztábban látjuk, hogy mire is számíthatunk a Marvel Rivals kapcsán. Alapvetően ígéretesnek tűnik, bár kissé hektikus a rengeteg gyorsan mozgó és szinte folyamatosan tüzelő hősökkel.

Kövess Minket!



Gamer szótár