A friss DLC után sem áll le a Dead Island 2 támogatása, sőt!

A friss DLC után sem áll le a Dead Island 2 támogatása, sőt!

Már 7 millióan gyakják a zombikat a Dead Island 2-ben.

Egy évtizedbe tellett, de csak elkészült a Dead Island 2. A tavaly debütáló játék pedig egészen nagy sikernek örvend, hála annak, hogy szórakoztató, na meg hogy a fejlesztők a kiadást követően sem hagyták magára. A Dambuster Studios nemrég adta ki hozzá a sorban már a második kiegészítőt, a SoLA-t, ami legendás fegyvereket, kibővített sztorit és egy új területet adott hozzá a zombis túlélőjátékhoz. Arról nem is beszélve, hogy most már játszhatunk hortobágyi belesostorosok és a basszustól szétterülő pocsolyazombik ellen. Igaz, nem tudjuk, hogy ezeket ki kérte, de itt vannak, szóval tessék örülni nekik!

Viccet félretéve, a folyamatosan érkező új tartalmak megtették a hatásukat, mert mint arról a fejlesztők is hírt adtak a Twitteren tegnap este, már átlépték a 7 millió eladott példányt, a játékosok pedig több mint 24 milliárd zombit henteltek le egy év alatt. Ezen felül pedig a szakmai elismerések is jól mutatnak – sajnos nem a vitrinben, csak úgy egyébként. A The Game Awards 2023-as kiadásán a legjobb akciójátékok kategóriájában jelölték, míg a BAFTA-n a legjobb brit játékok listájára került fel.

Ezeket olvastad már?

Persze a Dambuster nem csak azért írt egy posztot, hogy ömlengjen egy sort. Azt is elárulták most, hogy a SoLA után nem állnak le, folytatják a munkát. Most, hogy már a Steamen is elérhető a játék, valószínűleg egyre többen fogják felfedezni, ehhez pedig a kisebb-nagyobb foltozáson túl pár újdonság is dukál majd. Egyelőre nem akarták megmondani, hogy pontosan mivel is készülnek. Csak annyit árultak el, hogy

„a következő hónapokban izgalmas és régóta várt frissítéseket fogunk megosztani veletek, szóval tartsatok velünk, mert még több Dead Island 2 tartalomra számíthattok!”

Ebből pedig nem tudunk nem arra gondolni, hogy a Game Pass kínálatában is elérhető játék esetleg egy újabb DLC-vel bővülhet a jövőben. Egy év alatt kiadtak már hozzá kettőt, szóval ismerjük a tempójukat. Ezért simán elképzelhető az is, hogy a nyáron a játékosok visszajelzéseinek implementálásával együtt újabb zombis kalandról rántsák le a leplet, ami aztán valamikor ősszel a boltok polcaira kerülhet. A remény hal meg utoljára.

Kövess Minket!



Gamer szótár