Legendás fegyverekkel jön a Dead Island 2 új kiegészítője

Legendás fegyverekkel jön a Dead Island 2 új kiegészítője

Egy biztos, unatkozni ezzel a DLC-vel sem fogunk.

Tavaly április 21-én jelent meg a Dead Island folytatása, 12 esztendővel az első rész után, most pedig úgy tűnik hamarosan újra elővehetjük a polcról és leporolhatjuk a második epizódot. A Techland ugyanis lerántotta a leplet a következő frissítésről, amely a SOLA névre hallgat, és az a legjobb az egészben, hogy magával hoz egy teljesen új területet, kibővíti a történetet – amely a végső kaliforniai fesztivál köré épül.

Azonban a zombik most is belerondítanak a levesünkbe, és természetesen vérfürdőt rendeznek, ekkor pedig rájövünk, hogy új eszközökre lesz szükségünk a rendetlenség eltakarításához. Szerencsére az újdonságok között feltűnik majd két új legendás fegyver is, és ezeknek köszönhetően még több módon szeletelhetjük fel az ellenfeleket. Ha egy zombit elintéztél és mozdulatlanul hever a földön, még akkor sem lesz biztonságban, hiszen apró darabokra lehet majd tépni az új játékszerekkel.

Ezeket olvastad már?

A Dead Island 2 játékosok már alaposan megismerhették a F.L.E.S.H.-t, a játék brutálisan zseniális harcrendszerét, amely lehetővé teszi a végtagok levágását, a koponyák szétzúzását és a belső szervek látványos szétfröccsenését. A két új gyilkolóeszközzel pedig még élvezetesebb lesz megszabadulni a fertőzöttek hordáitól, és a fejlesztők szerint teljesen új szintre emelik a vérontást. A két új fegyver közül az egyik egy igazi Dead Island klasszikus, míg a másik egy lőfegyver.

Kattints a képre a fegyverek megtekintéséhez:


Az egyik legendás új fegyver, a Ripper

A Dead Island 2 kiegészítője, a SOLA április 17-én debütál.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár