Az SK lemondta a rendezvényt, szabad az út a trónkövetelők előtt

Az SK lemondta a rendezvényt, szabad az út a trónkövetelők előtt

A StarLadder i-League Season 2 végén egy Majornak is beillő offline döntőben feszülnek egymásnak a világ legjobbjai.

GODSENT, NiP, G2, FaZe, Astralis, NA'Vi, Virtus.pro, EnVy és Cloud9, egyszóval mindenki, aki csak számít ott lesz Kijevben a StarLadder i-League fináléján! A tét 150 000 dollár, ennyit tehet majd zsebre a győztes csapat, a szerdán induló öt napos verseny végén! Esélyes csapatból pedig nincs hiány, a világranglistát toronymagasan vezető SK távolmaradásával ugyanis mindenkinek megugrottak az esélyei! Lássuk, kikre kell a leginkább figyelni az i-League mezőnyéből!

A csoport

NiP - dignitas - GODSENT - HellRaisers

Akár halálcsoportnak is nevezhetnénk, hiszen a verseny legnehezebb és leginkább kiegyensúlyozott négyesét látjuk magunk előtt. A svéd óriások gyengélkedését, és azt, hogy a NiP sérülés miatt beugróval kénytelen játszani, könnyen kihasználhatja a friss erőkből álló, átalakult dignitas, talán a HellRaisers-nek van a legkevesebb esélye, hogy a playoffba kerüljön. Ha összejön a győztesek mérkőzésén a NiP-GODSENT találkozó, igazi tűzijátékot lát majd a kijevi közönség!

NiP - HellRaisers
GODSENT - dignitas

B csoport

G2 - FaZe - FlipSid3 - MVP project

Az ESL Pro League-ben eddig nyeretlen FlipSid3-nak nagyon össze kellene szednie magát, hogy komoly tényező legyen a világranglistán harmadik G2 és a már említett Pro League negyedik szezonját vezető FaZe mellett. Az MVP project eddigi eredményei alapján leginkább a pofozózsák szerepét tölti majd be, már az első meccsen komoly verést kaphatnak az önbizalom növelő győzelemre törő franciáktól.

G2 - MVP project
FaZe - FlipSid3

C csoport

Natus Vincere - Astralis - Heroic - Tyloo

Akár nehéz is lehetne a csoport a két esélyes számára, ha mondjuk pár hónappal visszamennénk az időben. A CS:GO két, talán legtehetségesebb fiatal játékosa, s1mple, illetve Kjaerbye érkezése azonban mindkét csapatot alaposan felpörgette, amit a közelmúlt eredményei is mutatnak. Az Astralis szépen menetel az Epicenter selejtezőkben és az ESL One New Yorkra is megszerezte a kvótát, a Na'Vi pedig még nem veszített tétmeccset a játékoscsere óta, az ESL Pro League-ben 6 meccsből 6 győzelem a mérlegük. És bár a Heroic szép eredményekkel érkezik Kijevbe, ahogy a TyLoo is egyre jobb csapat, kevés esélyük lesz az életben maradásra!

Natus Vincere - TyLoo
Astralis - Heroic

D csoport

Virtus.pro - EnVyUs - Cloud9 - VG.CyberZen

Az A csoport mellett a második legkeményebb falat, ahol több jó csapat van, mint kiadó hely a rájátszásra, és itt most nem a VG-re gondolunk. A Virtus.pro az ELEAGUE címvédőjeként és az SK világranglista trónját ostromló csapatként érkezik az egyre gyengülő EnVy és a nyári cserék óta megtáltosodó Cloud9 ellen! A decider meccs igazi csemegének ígérkezik, talán a legjobb Bo3-as meccs lesz csütörtökön, de ez a csoport már a szerdai csoportmeccsekre is tartogathat meglepetést!

EnVyUs - Cloud9
Virtus.pro - VG.CyberZen

A közvetítéseket keresd az esemény magyar csatornáján:

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!