Teljesen felborult a CS:GO világranglista!

Teljesen felborult a CS:GO világranglista!

Számos helycsere, meglepetések és hatalmas ugrások, de még egy magyar rekord is helyet kapott a heti listán!

Eseménydús hét áll mögöttünk, különösképp az Epicenter izgalmai miatt szinte teljesen átrendeződtek a CS:GO világ erőviszonyai. Számos helycsere, meglepő nevek és hatalmas ugrások, de még egy magyar rekord is helyet kapott a heti listán!

Ha a pontszámokat nézzük, láthatjuk, lényegében négy topcsapat van jelenleg a világon. A Virtus.pro múlt heti vezető pozíciója tovább erősödött, a remek szériát futó dignitas (a sikersztori bővebben ITT) feljött a második helyre, a dobogó alsó fokára taszítva a pár hónapja még legyőzhetetlennek tűnő SK-t. Sőt, szorosan az élmezőny nyomában ott lohol a Na'Vi is!

Aztán jön egy óriási szakadék, hiszen az első négy helyezettet majd 250 pont távolságból figyeli a G2 és a NiP. A Top10-be a Cloud9, a Liquid és az EnVyus, valamint a Moszkvában 5 helyet javító, új felállással rohamozó fnatic került.

Érdekes megfigyelni azonban, hogy amikor a fnatic-ból három ember a GODSENT-be igazolt még a nyár végén, a kisebbik svéd csapat megkapta a fnatic világranglista pontjait, ők pedig kezdhettek mindent előről. De mi a helyzet most, hogy KRIMZ visszatért a fnatic-ba és a Major pozíciót is megkapta a csapat? Hiszen a náluk szereplő 330 pont mind a különválás után szerzett eredmények jutalma, a korábbiak még mindig a GODSENT-nél pihennek. Bár értenénk, miért!

Van továbbá egy örömteli, magyar vonatkozású hír is a világranglistával kapcsolatban, hiszen DeadFox és a HellRaisers bizony felkerültek a Top20-ba, a HR immár egy 9 helyes ugrás után a 17. a világranglistán!!!

Reméljük lesz ez még jobb is, egy jól sikerült Minor kvalival és Major selejtezővel akár még az idén meglehet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!