Megérkezett végre az új fnatic felállás, nincs meglepetés

Megérkezett végre az új fnatic felállás, nincs meglepetés

A fnatic ma este magyar idő szerint 8 órakor jelentette be, hogy kik lesznek a csapat tagjai a 2017-es szezonra. Az élő közvetítést a fnatic Twitch csatornáján vissza lehet nézni, valamint a szerencsésebbek élőben is végig követhettek az eseményt Londonban a BUNKR-ben. 

A csapat egy elég gyenge 2016-os nyári szakasz után, valamint miután Yellowstar abbahagyta a kompetitív játékot, amiről bővebben itt írtunk, teljesen újjá kellett építeni a csapatot.

Ahogyan, arra számítani lehetett Martin "Rekkles" Larsson maradt egyedül a csapat tagja. Támogatónak az Immortals-nál tevékenykedő Jesse "Jesiz" Le érkezett. A következő bejelentésre kerülő játékos páros nem más, mint Paul "sOAZ" Boyer és Maurice "Amazing" Stückenschneider volt, akik nemrég az Origen csapatától léptek le. Majd végül sOAZ mutatta be az ötödik játékost, igaz nem direkt, mert egy kicsit előre spoilerezett: ő nem más, mint Rasmus "Caps" Winther a fiatal dán tehetség. Egyébként ezt az ötöst tette közzé néhány napja több sajtóorgánum is, szóval nagy meglepetés nem történt az este folyamán.

sOAZ spoilere:

Felső ösvény: sOAZ

sOAZ az Origen csapatánál húzott le bő két évet. 2015 tavaszán bejutottak az LCS-be, ahol az első nyári szezon után a második helyen végeztek az akkor hibátlan fnatic után. A rájátszás döntőjében 3-2re kikaptak a narancssárga-feketéktől, de ezután a Regionális Döntőben a Unicorns of Love-ot legyőzve jutottak ki a világbajnokságra, ahol egészen az elődöntőkig meneteltek, ott az SKT verte ki őket.

Dzsungel: Amazing

2014 májusában csatlakozott Észak-Amerika leghíresebb csapatához, a TSM-hez, ahonnan már októberben elcsábította az Origen. Ugyanazt az utat végigjárta, mint sOAZ, és valaki mégis úgy akarta, hogy még egy jó ideig csapattársak legyenek, hiszen egy elég erős párosról beszéltünk.

Középső ösvény: Caps

A fiatal dán fiú S6 végén a Challenger liga legelső helyén állt, ezzel harcolta ki, hogy a fnatic felfigyeljen rá. Előtte a török Dark Passage csapat tagja volt, akikkel a török bajnokság téli és nyári szakaszát is sikeresen megnyerték. 

Lövész: Rekkles

A narancssárga-feketék lövészét nem kell senkinek bemutatni, Európa egyik, ha nem a leghíresebb lövésze. 2013-tól 2014-ig már volt a csapat tagja, de utána eligazolt előbb az Alliancehez, később pedig az Elements csapatához, ahonnan tavaly májusban tért vissza. 

Támogató: Jesiz

Az egész csapatban talán neki van a legérdekesebb karrierje. Már elég régi lovas a játék történetében, hiszen profi karrierje 2013 Novemberében kezdődött, amikor csatlakozott az SK Gaminghez. Ezután megjárta a Team Coastot, a Gamers 2-t, a Dignitast, és utoljára az Immortals segédedzője volt.

Szerintetek jobban fognak teljesíteni mint az előző évben? Mit gondoltok az új felállásról? Írjátok meg kommentben!

Az élő bejelentést itt tudjátok majd visszanézni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!