VIDEÓ: Az ECS döntő 5 legfontosabb köre

VIDEÓ: Az ECS döntő 5 legfontosabb köre

Az Astralis kritikus köröket és fordításokat hozott le az OpTic elleni döntőben, íme az öt legjelentősebb körgyőzelem!

Az Astralis győzelméről már beszámoltunk, azóta pedig kiderült, hogy a diadalnak köszönhetően a dánok egészen a világranglista éléig repültek. Az MVP-nek megválaszottt dev1ce és csapata a döntő során kritikus köröket és fordításokat hozott le az OpTic ellen, hatalmas lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot. Íme az öt legjelentősebb körgyőzelem, a döntő legfontosabb pillanatai.

1. A nyert pisztolykör után az Astralis kicsit elkényelmesedett, a második kört gyorsan el is bukták, a harmadikban is kényszerített vásárlással kellett felállniuk. Mindenkinél pisztoly, egyedül Kjaerbye-nek jutott egy UMP, amivel le is hozta a kört, ahogy azt illik:


1. After they won the pistol round, Astralis took the next step a little too easy, so the second round was a quick defeat for them. In the third round they had to go with a force buy. Everyone only could afford a pistol, only Kjaerbye bought an UMP, and led the team to victory with it.

2. 6:1-es Astralis vezetésnél a pénz már fogyóban volt, ráadásul az OpTic egy remek B körrel visszajöhetett volna a meccsbe. Már 1v3 szituációt alakítottak ki, de gla1ve ezt is lehozta!


2. At 6:1 on Astralis' side, the money was really limited for them. Perfect opportunity for OpTic, with a great B execute, they could turn the table around. Although they made a 3v1 situation, gla1ve clutched it to the victory.

3. Overpass-on sima 16:6-ra nyertek a dánok, a jó kezdés Train-en is fontos lett volna. A pisztolykörben azonban dupreeh egy 2v1 fordítással kellett hogy megbirkózzon, miközben a C4-es már bőven ketyegett:


3. On Overpass the danes took an easy 16:6 win, it would have been important to make a good start on Train as well. In the pistol round, dupreeh should have deal with a 2v1 clutch, while the C4 was already ticking.

4. Ismét egy force buy. A hetedik körből kimentett fegyverek mellé a társak shotgunt és SMG-ket vásároltak, de dev1ce AWP-je egyedül is megoldotta a kört. Ezzel pedig rendkívül fontos gazdasági előnyt szerzett az Astralis:


4. A force buy again. They saved a few weapons from the seventh round, so other players bought shotguns and SMGs, but dev1ce’s AWP alone solved the round. With this move, Astralis acquired a really important financial advantage.

5. Ismét dupreeh, aki életét adta egy 3K-ért, amivel csapata lehozta az első félidő hajrájának nagy fegyveres körét, amivel elérték, hogy 6:6 után már nem hozott kört az ellenfél. Ezzel az egy körrel lényegében hármat nyertek meg:


5. Dupreeh proved it again, he gave his life for a 3k, and thanks to that action his team took the last rounds of the first half. With this move, after 6:6 the enemy could not take another round. Basicly with this round, they won 3 in total.

A második félidőben már hengerelt az Astralis, 9:6-os fordulás után végül 16:11 lett a vége, így 2:0-ra behúzták fennállásuk első tornagyőzelmét!


In the second half Astralis was unstoppable. After 9:6, the final score was 16:11, and that way Astralis took their first trophy, with 2:0 on the scoreline.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!