Úgy néz ki a dignitas lemarad a Majorról és bukja a matricákat!

Úgy néz ki a dignitas lemarad a Majorról és bukja a matricákat!

Az angol csapat szélnek eresztette dán ötösét, észak-amerikai központtal nemzetközi csapatot szeretnének! Cajunb-ék más néven utaznak Atlantába.

Az már biztos, hogy cajunb és csapata más néven utaznak a januári Majorra, a dignitas szervezetével ugyanis a napokban különváltak útjaik! Az angol cég ugyanis Észak-Amerikába tenné át a központját, amivel rengeteg utazási költséget megspórolnának. Hiszen jön a Major, a DreamHack Las Vegas és Austin, 2017-ben rengeteg verseny az USA-ba költözik!

A dán ötösnek felajánlották, hogy költözzenek a szervezettel együtt, ám a srácok úgy döntöttek, inkább itthon maradnának. Ezzel pedig eldőlt, a dignitas megválik az EPICENTER győztes, és nem mellesleg Major résztvevő csapatától!

MSL és legénysége tehát egyelőre csapat nélkül várja a 2017-es évet, a dignitas pedig játékosok nélküli szervezetté vált, terveik között a FaZe mintájára egy nemzetközi csapat szerepel. Talán éppen Maikelele új ötöse lesz a befutó! Nagyobb kérdés azonban, hogy ki veszi szárnyai alá az ex-dignitas csapatát?

Az elmúlt évet elnézve bőven jó befektetés leigazolni őket, de 2017-ben is már jó pár versenyre előre meghívást kaptak! Valamint ne felejtsük el, hogy ott lesznek a Majoron is, ami garantált matricapénzt jelent a csapatnak!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!