Mégiscsak lesz változás a WiLD-ban, Funzkai távozott!

Mégiscsak lesz változás a WiLD-ban, Funzkai távozott!

A Magyar Elit Bajnokságon második helyezést elért WiLD még azt nyilatkozta a döntő után, hogy együtt marad a csapat, de úgy tűnik, hogy ez mégsem lesz így, mert a csapat dzsungelese, Funzkai kilépett a csapatból.

A MEB döntőn még arról beszélgettünk BoneDaDDyvel, hogy milyen jó érzés egy ilyen összetartó és stabil csapatot managelni, a döntő után pedig hi im mate is arról nyilatkozott, hogy jövőre is ezzel a csapatfelállással folytatják a küzdelmeket. Nemrég azonban érkezett egy poszt Funzkaitól, hogy egy időre abbahagyja a versenyszerű League of Legends-et és inkább a magánéletére koncentrál. Bár maga a kiírás elég friss, úgy tudjuk, hogy már zágrábi lan kvalifikációnál se Funzkai játszott, helyette egy régi motoros, Vörösváczki "Domee" Dominik ritkította a szörnyeket a dzsungelben.


A kilépés okaként leginkább a magánélettel való összeegyezhetetlenséget nevezte meg. Háláját fejezte ki mind csapattársainak, BoneDaDDynek, legnagyobb riválisuknak az idei évben, a THR-nek és persze szurkolóinak.

Időközben a WiLD oldalára is megérkezett egy poszt, amiben megköszönték Funzkai-nak az elmúlt egy évet, valamint itt is megerősítették, hogy valóban Domee lesz az új dzsungeles. Kérdéses lehet így a gárda egysége, vajon sikerül összeszokniuk ilyen rövid idő alatt?
Mindezektől függetlenül mi is köszönjük neked ezt az évet Funzkai, sok látványos jelenettel lettünk gazdagabbak neked hála, kívánunk további szép sikereket esetleges visszatérésedkor!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!