Idén nagyon hamar jön a Karácsony: megérkezett a DeadFox mez!

Idén nagyon hamar jön a Karácsony: megérkezett a DeadFox mez!

Elindult a HellRaisers webshopja, tele érdekes támogatói ruhákkal és a DeadFox mezzel!

A Hellraisers, akiket legutóbb a Las Vegas-i DreamHack kvalin láthattunk játszani, most új irányba indul, a srácok berobbantották saját merchandise boltjukat. Ebben különböző HR-es relikviákat vásárolhatnak a rajongók, a kínálat jelenleg egy sapkából, egy nadrágból, pólókból és pulcsikból áll, de ez a jövőben minden bizonnyal bővülni fog. A webshopból természetesen Magyarországra is lehet rendelni, 8 dolláros szállítási költség mellett.

A pólók között talalhatunk az ukrán, az európai és az amerikai piacra készített változatokat is, azonban nem is ez a legnagyobb érdekesség. Hanem az, hogy a játékosok -DeadFox, Styko, bondik, Ange1 és Zero- nevével fémjelzett hivatalos mezeket is elérhetővé tették! A DF-es, 50 eurót kóstáló ruházat minden magyar DeadFox rajongó részére must-buy kell legyen, hiszen ezzel mind a csapat, mind DF anyagi támogatásban részesül. És nem mellesleg még jól is néz ki :D

Ez azért is fontos, mert biztonságosabb pénzügyi környezetet teremt a játékosoknak és jobban tudnak koncentrálni a játékra. Arról nem is beszélve, hogy a Major mellé is tökéletes kellék, hiszen minden játékost az egekbe tud repíteni, ha látja, hogy az ő nevét viselik a rajongók. Emiatt szeretnénk megkérni mindenkit, Bence támogatása érdekében, hogy ha vásároltok pólót, azt mindenféleképpen küldjétek el neki fotó formájában! Biztosan jól fog neki esni a Major előtt, ha látja a magyarok támogatását.

esport csgo counterstrike cikk tbr hr deadfox jersey

Kövess Minket!