Vizicsacsi:

Vizicsacsi: "Szerintem a mi csoportunk könnyebb"

Pár röpke kérdés erejéig sikerült elérni a Unicorns of Love magyar toposát.

Egy LCS játékos élete eléggé elfoglalt, főleg néhány nappal a szezonkezdet előtt. Szerencsére pár percet azért ránk tudott szánni ma Vizicsacsi, így rákérdeztünk gyorsan, mi a véleménye a csoportokról, a jelenlegi csapatok közti erőviszonyokról és a 10 tiltásos rendszerről.

Mivel még nagyon a szezon eleje van, sok infóval ők maguk sem rendelkeznek, elmondása szerint még a csapatok felével sem volt lehetőségük játszani, így pontos erőviszonyokat megtippelni neki is nehéz lehet. A gyakorló meccsek pedig jók, de ott se feltétlen minden taktika kerül megmutatásra, így nehéz érdemi dolgokat leszűrni belőle.

Mikor kérdeztük tőle, hogy szerinte is a nehezebb csoportba kerültek-e, meglepetésünkre azt mondta, hogy szerinte a könnyebb ötöst kapták meg, egyszerűbb dolguk lehet a B-csoportban, mint mondjuk egy G2 Esports, vagy akár egy Fnatic-kal szemben. Elmondása szerint Caps lehet idén a legjobb mides Európában, ezért sok potenciált lát a narancs-fekete gárdában, de azt azért hozzátette, hogy Amazing és sOAZ, a két veterán teljesítménye kérdéses lehet, attól függően, hogy mennyi motiváció és hajtani akarás maradt még bennük ennyi év után is.  

Csacsi arra számít, hogy idén, bár tagcsere nem történt, a Splyce gyengébb lesz, mint tavaly, ez is megkönnyítheti a küzdelmeket és hasonlókat vár az H2k-től is. Nem mehettünk el a csoportjóslás kérdése mellett, hogy kit hova vár, íme az ő jóslatai:

  • A csoport: 1. G2 2. FNC 3. MSF 4. GIA 5. ROC
  • B csoport: 1. UOL 2. H2k 3. SPY 4. VIT 5. OG

Érdeklődtünk a 10 bannos rendszerről is. Továbbra sem lehet mind az 5 tiltást elhasználni egy-egy játékosra meglátása szerint, mert ha az elején egy játékos kap 3 tiltást, akkor csak hamarabb kiválasztja a hősét, okosan kell beosztani őket. 

A Unicorns of Love a Vitality ellen kezd 2017. január 20-án, pénteken 17 órakor. Magyar közvetítés természetesen lesz, itt:

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!