Eddig bírta a tétlenséget Doublelift, nyáron már visszatérne a profikhoz

Eddig bírta a tétlenséget Doublelift, nyáron már visszatérne a profikhoz

A korábban a profi karrierrel szemben vokális Doublelift streamen erősítette meg, hogy nyáron visszatérne a színpadra.

Mindössze alig egy héttel ezelőtt még azt ecsetelte, hogy mennyire élvezi a mostani életét, hogy van ideje kimozdulni, streamelhet kedvére, nincs annyira szoros időbeosztása és persze tud foglalkozni az barátnőjével, ehhez képest most úgy döntött, hogy nyártól mégis visszatérne a színpadra Doublelift.

Az első heti meccsek után, ahol a TSM csúfosan kikapott a C9-tól 0:2-re, sokan elkezdték bombázni mindenféle közösségi médián keresztül, hogy vissza kell térnie, WildTurtle nem elég jó. Doublelift mindig is egy magabiztos, már-már beképzelt ember volt, akit minden bizonnyal megérintenek az ilyesfajta megmozdulások, főleg ha közben őt dicsőítik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire gondolja komolyan, bár ha belegondolunk, még bőven van benne pár év profi karrier mielőtt "kiöregedne". Az a kijelentése talán kicsit túlzás, hogy ő lenne a világ legjobb ADC-je, de mindenképpen nagyon jónak mondható. Az, hogy ő visszatérne viszont érdekes kérdéseket vethet fel, hiszen hova fog visszajönni?

Régi csapata, a CLG lehet, hogy most épp bukdácsol kicsit, de ADC terén Stixxay több, mint megfelelő, a TSM-nél pedig a nemrégiben visszatért WildTurtle-t kellene ismét kitúrni a helyéről. Szóba jöhetnének más csapatok is, de nem hisszük, hogy beérné kevesebbel, mint az egyik top helyezett, esetleg a FlyQuest jöhetne szóba jelenlegi helyezés alapján, a másik jelenlegi listavezető Phoenix1-be nemrég igazoló Arrowt valószínűleg nem mostanában fogják hazaküldeni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!