Meteos visszatér, csak nem a Cloud9-hoz

Meteos visszatér, csak nem a Cloud9-hoz

A Cloud9 volt dzsungelese visszatér a hétvégére, ezúttal Inorit fogja helyettesíteni a Phoenix1-nél.

A hétvége folyamán Meteos lesz a Phoenix1 dzsungelese, Inori ugyanis nem tud részt venni a mérkőzéseken, az értesülések szerint haza kell utaznia elintézni pár személyes ügyet, valószínűleg családi dolog állhat a háttérben. Ezt a Phoenix1 facebook oldalán jelentették be a tegnapi nap folyamán.


Meteos egyébként eddig is hivatalos sub volt a P1-nél, már a mostani bejelentés előtt. A csere valószínűleg csak ideiglenes, viszont jó lesz újra színpadon látni a festett szőke hajáról és legendás Zac játékairól ismert dzsungelest. Két összecsapás is vár rájuk, az első ellenfelük a Team Envy lesz, akik eddig mindössze egy győzelmet tudtak összehozni a szezonban. Ez még viszonylag könnyű falat lehet az egyébként 4-4-es győzelmi aránnyal rendelkező P1-nek.

A második megmérettetés ennél azért már nehezebb és talán pikánsabb is lesz, mivel a veretlen Cloud9-al kell szembenézniük, akik ráadásul Meteos volt csapata, bár tény, hogy azóta sokat változott a felállás és az eredeti lineup-ból már csak Sneaky maradt. 

A Team Envy elleni mérkőzésük helyi idő szerint szombaton hajnal 3-kor kezdődik, míg a Cloud9-al vasárnap éjfélkor játszanak. Nagy kérdőjel lehet Meteos, aki már egy ideje kiesett a profi szcénából és bár otthon valószínűleg sokat gyakorol, illetve a héten minden bizonnyal a csapattal is, azt mindannyian tudjuk, hogy a solo que és az LCS két teljesen más dolog. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!