Visszatér a Bo5 nagydöntő Katowice-be

Visszatér a Bo5 nagydöntő Katowice-be

Ismét a nagy népszerűségnek örvendő, maratoni formátum kerül reflektorfényben az IEM versenyén.

Az IEM Katowice csapatait elnézve eddig is tudtuk, jó színvonalas versenyt kapunk majd az ESL szervezésében, mostanra azonban egy újabb örömhírrel leptek meg minket Lengyelországból. A Spodek Arena vasárnapi nagydöntőjére visszatér a már régen látott Bo5 formátum, vagyis az első hely megszerzéséért legalább három mapot kell majd nyernie a győztesnek.

A Bo5 formátum mindig változatosabb, kevesebb mapot vétóznak majd ki a csapatok. Jobban kijön a hosszabb távú koncentráció és a fejben erősebb csapatok fölénye. A legutóbbi emlékezetes Bo5 döntőig igen sokat kell visszamennünk, az ESL Pro League 3 döntőjében a G2 és a Luminosity csapott össze, a vége 3:2 lett a braziloknak.

És ha már izgalmak, ki ne emlékezne rá: utolsó map Inferno, ami ez után a döntő után kirotál a versenypályákközül. A rendes játékidő 15:15, jöhet a hosszabbítás. És akkor shox valami olyat művelt, amit soha életünkben nem felejtünk el:

Az IEM Katowice Bo5 döntője, és az előtte lévő csoportkör illetve rájátszás reméljük hasonló izgalmakat tartogat majd számunkra, íme a teljes menetrend:

Március 1, szerda:

A csoport Bo1 körmérkőzések (11:00-20:00)

Március 2, csütörtök:

B csoport Bo1 körmérkőzések (11:00-20:00)

Március 3, péntek:

Bo3 Negyeddöntők (12:30-21:00)

Március 4, szombat:

Bo3 Elődöntők (12:30-21:00)

Március 5, vasárnap:

Bo5 Nagydöntő (18:00-23:00)

A mérkőzésekről mindennap magyar nyelvű közvetítéssel is jelentkezünk majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!