Bajban van GuardiaN, nem tud hazarepülni Vegasból!

A jétékosok Las Vegasban ragadtak, azonban nem a szerencsejáték hanem a légitársaság miatt. Az eset legnagyobb vesztese a Na'Vi lehet!

A DreamHack Masters Las Vegas-i állomása sok örömöt okozott a nézőknek, de csalódást hozott az iparág szereplőinek, ráadásul úgy tűnik utóbbiból még a rendezvény után is kapunk egy lapáttal. Mint kiderült, több játékos sem tud visszautazni Európába, pl. a VP és a NiP teljes csapata kint ragadt, ugyanis a British Airways gépeinél technikai problémák léptek fel. Azonban van valaki, aki még náluk is nagyobb bajban van, méghozzá nem más, mint Guardian.

GuardiaN, Pala "Mantrousse" Gilroy Sen társaságában szeretett volna Londonba repülni még éjszaka, azonban az ő British Airways gépükön is akadt valami probléma, így a felszállás megkezdése közben leállították a gépet. GuardiaN állítása szerint tűz üthetett ki a gép elejében, legalábbis ő poroltóhoz hasonló hangokat hallott onnan a megállás után.

Egy órával később elvileg elhárult minden akadály, így a gép újra megkísérelte a felszállást, ismét sikertelenül, tehát el is dőlt, hogy nem tudnak elutazni Vegasból, így egy ínycsiklandozó vacsora után inkább elmentek pókerezni.

esport csgo counterstrike cikk tbr british airways guardian vegas

Nagyon úgy tűnik, hogy ma már nem tudnak hazajönni, így holnapra marad az utazás, ami annyit jelent, hogy legjobb esetben is csak holnap este/éjszaka ér haza Guardian. Miért is baj ez? Mert holnap a Na'Vi a North ellen csap össze az ESL Pro League-ben este 7 órától! Vagyis nagyon kicsi az esélye, hogy ezen Guardian játszani tudjon, amiből egyértelműen következik, hogy vagy megpróbálják beugróval (Starix, az edző) vagy feladják, ami 6 pontot érne a dánoknak. Remélhetőleg sikerül a legjobb forgatókönyv szerint megoldani a helyzetet, de nagyon minimális az esélye annak, hogy holnap a Na'Vi kezdőötösét láthatjuk majd játszani.

Mint fentebb is szó esett róla, mások is bajban vannak, de nekik szerencsére nem lesz tétmeccsük a héten, így számukra nem annyira égető a hazatérés, de természetesen inkább otthon lennének már, mint Vegasban. Byali Twitter üzenetben hívta fel a British Airways figyelmét honvágyára és a társaság által kínált szolgáltatás minőségére (vagy inkább annak hiányára), a cég munkatársa próbálta is menteni a menthetőt, de byali inkább szarkazmusként élte meg a dolgot:

esport csgo counterstrike cikk tbr british airways guardian vegas

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!