A szavazók ötöde ugyanattól a hőstől mászik a (szél)falra!

A szavazók ötöde ugyanattól a hőstől mászik a (szél)falra!

Több mint 3000 ember válaszolt a kérdésre, lássuk ki nyerte a szavazást!

Múlt hét pénteken feltettük nektek a kérdést, hogy ki ellen szerettek a legkevésbé játszani és válaszoltatok is szép számmal, egészen pontosan 3042-en. A válasz valahol számomra is várható volt, de hogy ilyen toronymagasan vezessen a gyors kardrántások és a szelek ura, az még engem is meglepett. 

Ki ellen utálunk a leginkább játszani?

Ismét a segítségeteket kérjük egy felmérésben, ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki élvezi az oszthatatlan utálatát a magyar játékosoknak.

Természetesen Yasuoról van szó, de azért összeszedtük még a mellé a top 9 másik hőst, akik ellen nem szerettek játszani.Mint ahogy az a grafikából is látszik, rögtön második helyen végzett a kisördög, vagyis Teemo. A baltákkal sem vagyunk annyira jóban, harmadik helyen Darius végzett kicsit talán meglepő módon, róla sokkal kevesebb poszt születik csoportokba, mint az első kettőről.

A skillshotok kicselezése is gondot jelent ezek szerint, mivel Blitzcrank is befért az első ötbe, őt követi nem sokkal lemaradva a tankok és a lategame rémálma, Vayne.

Utána érkezett a midlane csodás négyese LeBlanc, Fizz, Katarina és Zed személyében, akik a gyors eltüntetésről híresek és képviselteti magát még a top10-be a polipcsápok úrnője, Illaoi is.

Ilyen végeredményre számítottatok nagyjából, vagy szívesebben láttatok volna valaki mást az élen inkább?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!