Offline győzelemmel mutatkozott be Domee a WiLD-ban!

Offline győzelemmel mutatkozott be Domee a WiLD-ban!

A WiLD új dzsungelese, Vörösvácki 'Domee' Dominik első offline rendezvénye után adott interjút, ahol elmondása szerint igencsak izgult, főleg az interjú miatt.

Igencsak döcögősen indult a szegedi Roadshow a WiLD számára, mivel wAZIER, általa kívülálló okok miatt nem tudott időben megérkezni a versenyre. Ez azt jelentette, hogy az elődöntő első meccsét Postás Józsival kellett lejátszaniuk, aki beugrott topra. Mivel más játékstílussal rendelkezik, illetve más hősökkel is játszik, mint wAZIER, nem tudták az előre begyakorolt stratégiát alkalmazni és az első meccset el is bukták a Nice-Gaminggel szemben.

Második meccstől kiegészülve már kicsit könnyebben ment a dolog, de még így is vért izzadtak egymással és végül 2:1-re fordítottak a Bo3 során, a döntőre bemelegedve pedig már meccset sem adtak el a Rift Esports ellen, ott 2:0-ra nyertek.

A beilleszkedéséről, megkereséséről és persze első élményeiről számolt be nekünk Domee, a WiLD újdonsült dzsungelese, aki az azóta Nice-Gaming-ben játszó Funzkai helyére érkezett.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!