Újabb kapitányokkal bővült az öregfiúk gála, itt az egész 1.6 elit

Újabb kapitányokkal bővült az öregfiúk gála, itt az egész 1.6 elit

KODIAK és ziTi mellé ezúttal beszáltt DoZeR és Deep is, négy csapatos nosztalgiatornát rendeznek a veteránok a hétvégén.

2016 decemberében nagyot szólt az öregfiúk gálameccse, a magyar CS egykori top játékosai egy 2:1-re végződő, végig jó hangulatú nosztalgia összecsapással zárták az évet, idén azonban korábban jön a Karácsony!

KODIAK ötöse 2:1-re verte ziTi válogatottját - BESZÁMOLÓ

A The War Room és KODIAK közös szervezésében újabb nosztalgia meccset láthatott a közönség, a régi idők Top játékosai bebizonyították, még mindig képesek parádés megmozdulásokra!

A nagy sikerre való tekintettel ugyanis a srácok ezúttal már februárban tető alá hozzák a következő öregfiúk tornát, ezúttal már négy csapattal a fedélzeten! A meccs ugyanis nemcsak a nézőket ragadta magával, egyre több veteránban mozdult meg egy gálameccs erejéig történő visszatérés gondolata, így Deep és DoZeR is saját csapatot épített KODIAK és ziTi mellett. A tornára jelentkező egykori top játékosok létszámát egyébként a túljelentkezés miatt maximalizálni is kellett, lehet a következőn még több csapatot látunk majd a szervereken.

A 20 kiválasztott veterán közül a csapatkapitányok egyesével választottak ki valakit, a draftolás végén pedig kialakultak a versenyen is szereplő ötösök, akiket vasárnap az élő közvetítésen ti is megcsodálhattok:

ZiTi ötöse a nevek alapján elég betonra sikerült, KODIAK az előző tornán már bizonyító társakra szavazott, Deep egy régi nF feelinget varázsolt nekünk és bár a játékon belüli rangok nem ezt mutatják, DoZeR lineupja is ütősre sikerült. A két friss kapitánnyal interjú is készült karrierük összefoglalásaként, jöjjenek a legszebb és legfájóbb emlékek Deep és DoZeR tolmácsolásában, egy kis időutazás a 2000-es évekbe:

A nosztalgiaversenyről vasárnap élő közvetítést is láthattok majd, a régi motorosoknak a szép emlékekért, a fiataloknak pedig a tanulás miatt kötelező a jelenlét, de a jó hangulat vélhetően mindenkinek átjön majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!