Aláírták a szerződést, hamarosan bejelenthetik az új csapatot

Aláírták a szerződést, hamarosan bejelenthetik az új csapatot

A nyomokból már sejteni lehet az új ötös összetételét, meglepődnénk, ha nem egy új EU sztárcsapat készülne a háttérben.

Jelenleg rengeteg csapat nélkül maradt, szabadon igazolható top játékos található a nemzetközi CS:GO vizein, lassan összegyűlik belőlük egy új ötösre való. Ez a gondolat fogalmazódott meg valószínűleg Maikelele fejében is, akit a gyorsan becsődölt qwerty után már a PSG-vel is hírbe hoztak.

Újabb focicsapat vághat bele a CS:GO-ba, ezúttal a PSG-t környékezik

A francia sztárcsapatról lecsúsztak, de úgy tűnik a francia klubóriást máris megtalálta magának egy háttérben formálódó csapat!

A kérdés csak az, kikből áll majd az új lineup? Mondhatnánk azt is, hogy alakulóban van a Kinguin2, hiszen a nyomok arra utalnak, Maikelele egykori csapattársaival folytatja. Az ELEAGUE 2017-es Majoron az SK beugrójaként elődöntőig menetelő fox tegnap be is jelentette, aláírta szerződését.

Na de hogy hova megy, meddig és kikkel, azt egyelőre jótékony homály fedi. Az egyaránt kispadon szenvedő jkaem (FaZe) és RUBINO (North) egy elszólás miatt szinte biztosra vehető, hogy együtt folytatják, jkaem saját streamjében kotyogta ki RUBINO nevét, pedig az elején még kínosan ügyelt rá, hogy ne mondjon nevet. De a végére elrontotta, és egy RUBI csak kicsúszott:

Ők ketten szintén a potenciális jelöltek között vannak Maikelele számára, aki a napokra ígéri új csapata bejelentését. Ha összejön ez a lineup, ígéretes négyessel indulnak a srácok, egy jó ötödikkel pedig simán lehet belőlük Top20-as együttes még 2017-ben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!