A fnatic csak magának köszönheti a kiesést - Videó

A fnatic csak magának köszönheti a kiesést - Videó

Az újjáalakult fnatic címvédőként érkezett, de ezúttal nem történt bravúr. Hála a sok, apró kis hibának.

A Fnatic svédjei sok fogadkozás után léptek pályára tegnap az IEM Katowicén, de úgy tűnik ezúttal a felelőtlennek tűnő ígéretek azok is maradtak és 2-3-as mérleggel búcsúztak a versenytől a címvédők. Nézzük meg, hogyan történt mindez!

A gyengélkedő GeT_RiGhT és csapata ellen még fel tudták venni a kesztyűt, de csak 1 másodpercen múlt a győzelmük és 13-2-ről majdnem veszítettek a második félidőben. Ezután a NiKo-val felálló FaZe ellen kellett összemérjék tudásukat, ahol azért veszítettek, mert Olofmeisteren kívül szinte semmit nem tettek hozzá a csapattársak meccshez.

Az Optic ellen sikerült összehozni az újabb győzelmet, itt már kicsit feléledtek a társak is (flusha kivételével) és 16:10-re megnyerték a párbajt, de itt az Opticban uralkodó fejetlenség is fontos kellék volt. Tehát 2-1-ről már igencsak közel voltak a továbbjutáshoz, de érdemes figyelembe venni, hogy csak a csoport két leggyengébb szereplőjét tudták legyőzni eddig.

A fnatic - Astralis mérkőzés komoly kihívást okozott mindkét fél számára és végül hosszabbításban dőlt el. Azonban ez meg sem történik, ha 15-13-nál a fnatic nem veszít el egy 3v1 visszafoglalást Xyp9x ellen! Olyan szarvashibákat vétettek a visszafoglalásban, amit nem engedhet meg magának egy profi csapat sem.

Ugyanis nincs kétség, ezt a kört nem a dánok nyerték meg, hanem a fnatic veszítette el, mint ahogy ezt követően a teljes mérkőzést is. Egyesével néznek ki és mennek rá Xyp9x-re, aki játszi könnyedséggel lövi őket sorra, ezzel megmentve a dán csapat továbbjutását és a 2-2-es csapatok csapdájába küldve a fnaticot.

Az utolsó mérkőzésükön az Immortals braziljaival kerültek szembe, ahol Mirage-on egy 12-3-as félidőt ismét el tudtak szórakozni, de ezúttal nem jöttek a bűvös másodpercek, mint a NiP ellen és 14-16-ra elvéreztek, ami azt jelentette, hogy a csoport 4. helyezettjeként pakolhattak is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!