Bemutatkozott a szétlövés a CS:GO-ban: minitorna az első helyért

Bemutatkozott a szétlövés a CS:GO-ban: minitorna az első helyért

2 tiebreaker győzelem és már meg is van az első hely, ritkán látott módszer az első hely eldöntésére.

Még csak az első nap telt el az IEM Katowicei versenyén, de máris olyan meccseknek lehettünk szemtanúi, amik óriási izgalmakat okoztak a játékosoknak és a nézőknek egyaránt. Mivel nap végére 3 csapat is 4-1-es győzelmi aránnyal állt, jöhetett a tiebreaker, tehát az Astralis, FaZe, Immortals hármasnak újra össze kellett csapnia. A szabályok egyszerűek, mr3 és 10 000$, vagyis 3 körös félidők 10 000 dolláros kezdőpénzzel, mintha egy hosszabbításban lennénk. Mindenki játszott mindenkivel, a végére az Astralis egy egész komoly napot zárt, 5 Bo1, 2 tiebraker meccs és összesen közel 200 kör egy napra!

A nap egyik legjobbja Nikola 'Niko' Kovac volt, aki immár a FaZe-ben mutathatta meg tudását. Niko brutális eredményt produkált minden meccsen, hisz a mouseports-cal ellentétben itt nem neki kell betöltenie az IGL szerepkört, arra ott van Finn 'karrigan' Andersen. Így NiKo játszhatta saját játékát és villoghatott a meccseken.

A FaZe-nek így nem okoznak gondot a tiebreaker meccsek, ahol a meglepetés erejével sikerült az Astralis ellen 4-2-re hozni a meccset, míg az Immortals ellen Fabien 'kioShiMa' Fiey 1v2 fordításával nyerték meg a minimeccset. Ennek köszönhetően ők lettek az elsők az A csoportban, míg az Astralis a második, az Immortals pedig a harmadik:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!