Ma este a Kinguin ellen minimum a döntetlen a cél DeadFox-éknak

Ma este a Kinguin ellen minimum a döntetlen a cél DeadFox-éknak

Train és Cache lesz a Bo2 helyszíne, legalább az egyik mapot be kellene húzni a meglepően jól rajtoló lengyelek ellen.

A HellRaisers a legutóbbi, Virtus.pro elleni elmaradt meccs után ismét pályára lép az ESL Pro League csoportkörében, az ellenfél a meglepően jól rajtoló lengyel Kinguin lesz.

Derült égből Kinguin! Eddig egész Európát meglepték - VIDEÓ

Bár az utóbbi időben nem alkottak maradandót, 2017 eddig prímán alakul a lengyel csapatnak! Lássuk, kik is ők valójában?

A ma este 19 órától kezdődő mérkőzés Train-en rajtol majd, ahol a HellRaisers-nek négy meccses vereségsorozaton ül jelenleg, és 2017-ben csak kétszer léptek itt pályára, de a Kinguin is csak kettőt nyert meg legutóbbi öt meccséből ezen a mapon.

A vonatok közül Cache-re utazunk, ami Train-hez hasonlóan igazából egyik csapatnak sem a kedvence. A Kinguin január óta egyetlen egyszer játszott Cache-en, a HellRaisers pedig itt is gyengélkedik, 1 győzelem és 4 vereség az utóbbi öt meccs mérlege.

Érthetetlen tehát, miért éppen ez a két pálya maradt fent a rostán, de a map közül (főleg az AWP-játék miatt) talán a Train még kedvezhet is a HellRaisers-nek, de a lengyelek rutintalansága Cache-en is jól jöhet. Bárhogy is alakul, ha valós esélyeket szeretne magának a HR a folytatásban, legalább egy pályát illene nyerniük ma a Kinguin ellen.

A mérkőzést elő, magyar nyelvű közvetítés mellett izgulhatjátok végig a már megszokott csatornán, DeadFox és a kommentátorok 19 órától várnak titeket:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!