Ez gyors volt! Hiko úgy néz ki máris végzett az OpTic-nál

Ez gyors volt! Hiko úgy néz ki máris végzett az OpTic-nál

A Team Liquid-től érkezett játékos szolgálataira a legutóbbi Pro League meccsen már nem tartott igényt a csapat, új ötödik után néznek.

Mikor stanislaw elhagyta az OpTic fedélzetét, hogy a Liquid-nél találjon új otthonra, még nem lehetett sejteni, hogy a világranglista második helyét is megjárt amerikai csapat ilyen gyorsan elindul majd lefelé a lejtőn. Márpedig az irányító elvesztése után nem sikerült betölteni az utána maradt űrt, NAF játékhívásai még elég kezdetlegesek, és az új ötödik, Hiko sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A legutóbbi Pro League meccsen a csapat coach-a, peacemaker ugrott Hiko helyett ötödiknek, az NRG elleni meccsnek meglepő 0:2-es vereség lett a vége. A csapathoz közelálló források szerint viszont ezúttal nem egy sima helyettesítésről volt szó, mint mondjuk zonic és a műtétre váró dev1ce esetében.

A csapat tehát úgy tűnik hamar lecserélte Hiko-t és máris új ötödik után néznek, a lehetőségek tárháza azonban meglehetősen szűkös jelenleg. IGL-nek daps lenne az ideális választás, esetleg a CLG aranykorát elhozó hazed is megérne egy próbát az irányítói székben. És hogy hol folytatja Hiko? Kézenfekvő választás lenne számára a semmiből felbukkanó, lassan amerikai Top5 csapattá avanzsáló Misfits, a kérdés csak annyi, megválnának-e valakitől a jól működő ötösből Hiko kedvéért?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!