Nem is olyan egyszerű Insec rúgást csinálni Lee Sin-nel

Nem is olyan egyszerű Insec rúgást csinálni Lee Sin-nel

2013-ban egy gyönyörű Lee Sin rúgással lepett meg minket Insec, amit azóta róla neveztek el. Ezt próbálták reprodukálni a Riotosok több-kevesebb sikerrel.

A gyakorló mód bejövetelével elég sok mindent ki lehet próbálni az Idézők szurdokán belül, bármit be tudunk gyakorolni, amit csak akarunk. Ezen az ötleten felbuzdulva pár Riotos úgy gondolta, hogy megpróbálják reprodukálni Insec híres 2013-as megmozdulását, amikor Yellowpete-et (ez tényleg nem ma volt - a szerk.) egy Q beugrás őrszemugrással és ultival rúgta vissza saját csapatához, amivel megpecsételődött a sorsa.

Ezek a fajta megmozdulások manapság már megszokottak, de akkoriban még nem gyakran láttunk ilyet. 4 évvel később úgy tűnik még mindig nem egyszerű ezt amatőrként megcsinálni, legalábbis a Riot kollégáknak beletörött párszor a bicskája. Nézzük, hogy sikerült nekik.

Mint láthatjuk, nem mindenkinek jött össze elsőre és talán a végeredmény sem a legszebb, de legalább megpróbálták. Insec megmozdulásai óta rengeteg szép dolgot láthattunk már ettől a karaktertől. Játékstílust és mozgékonyságot, valamint a köré építhető kreativisát illetően talán az egyik legsokszínűbb karakter a játékban. Több Lee Sin tehetség is rohangál a világban odakint, de az egyik legismertebb talán, aki még csak nem is profi, az Gripex. Hozzá kell azért tenni, hogy a Splyce-nál jelenleg is csereként van feltüntetve, de meccset még nem játszott az LCS színpadán.

Neki azért nincs miért szégyenkeznie, az biztos, sőt valószínűleg ha csak a Lee Sin tudását nézzük, felülmúlta a jó öreg Insecet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!