Fiddlesticks és Amumu a Riot tuninglistáján

Fiddlesticks és Amumu a Riot tuninglistáján

Akik már unják Kha'Zix, Graves, Lee metát, azok most örülhetnek, AP junglereket buffol a Riot!

Ha csak nem tudsz jól ugrálni Kha'Zix-szal vagy Elise-szel, vagy éppen nem vagy egy Hecarim one trick pony (pun intended), akkor az elmúlt hetek, hónapok nem okozhattak nagy örömet jungler fronton. Jön azonban a felmentősereg, amit főleg a régi, rutinos rókák fognak szeretni, ugyanis kap némi tuningot Fiddlesticks és Amumu is!

A mostani jungle metában azok a hősök tudnak elsősorban érvényesülni, akik gyors waveclearrel rendelkeznek, hiszen mint a wraith-ek, mind a Krugok a bot dzsungelben megsokszorozódtak, az eltakarításuk pedig időigényes. Sokat vagy az erdőben, mikor gankelsz? És máris eljutottunk az olyan waveclear-szegény hősökhöz mint pl. Sticks vagy Volibear.

Egy fejlesztési fórumbejegyzésben a Riot megerősítette, hogy a madárijesztő a 7.6-os patch-ben erősítésre számíthat, ugyanitt viszont gyengítenek majd Doublelift rémálmán, a Vörös Szederháton is, akinek az MR-je lesz alacsonyabb (érezzük már az AP junglerek érkezését? :))

A 7.7-es azonban további jó hírekkel szolgál, ugyanis kap némi erősítést Jarvan, Nunu, Amumu és Volibear is, míg Sejuani pl. a tank frissítés "áldozata" lesz majd. Utóbbi kettőre különösen ráfér egy kis vérfrissítés, hiszen a játék korai szakaszában gyakorlatilag használhatatlanok. Arról egyelőre még nem szól a fáma, hogy pontosan mit takar majd a tuning, de jelen pillanatban bármi jól jönne.

Ti kit erősítenétek még a dzsungelben?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!