Egyre durvább ez a Minor! Mégis három továbbjutó lesz Európából

Egyre durvább ez a Minor! Mégis három továbbjutó lesz Európából

Az EnVyUs helyzetében született döntés után biztossá vált, a franciák nem mehetnek a Major kvalira, így eggyel több hely kiadó a selejtezőkben.

Korábban már lehetett sejteni, hogy ha a rendezők ragaszkodnak az eddigi hagyományokhoz, nehéz helyzetbe kerülhet a három játékosát elvesztő EnVyUs a Major kvalifikációs sorozat alatt. Hiszen az Atlantában pályára lépő ötösből mostanra már csak ketten maradtak, hasonló okok miatt kellett legutóbb szintén a Minortól indulni a GODSENT-nek.

Az EnVyUs nem csak sztárjait veszítette el, nullázódott minden eredményük is!

Az EnVyUs sokkal többet veszített a játékoscserékkel, mint pár tehetséges playert, oda a Major-kvalifikációs pozíciójuk és VB pontjaik is!

Az EnVyUs helyzetében született döntés mostanra hivatalos, így mostanra biztossá vált, a franciák nem mehetnek direktben a Major kvalira, ezzel együtt pedig eggyel több hely kiadó a selejtezőkben! Ami lássuk be, nem is olyan nagy probléma, tekintve hogy minden idők eddig legkeményebb európai Minorja elé nézünk júniusban! Tele sztárcsapatokkal, titkos esélyesekkel és feltörekvő középcsapatokkal:

Most már biztos, ez lesz minden idők eddigi legdurvább Minor versenye!

A PGL Major európai Minorján nagyobbnál nagyobb nevek csapnak majd össze, 5 ESL Pro League-ben szereplő együttes is ott lehet.

Az utolsó kérdés már csak az, hogy vajon lesznek-e meghívottak a Minorra, mint az ELEAGUE előtt, és ha igen, kinek jár majd ez a megtiszteltetés? Ha elsőre meg kellene nevezni négy meghívottat, valószínűleg sokaknak a NiP, EnVyUs, Heroic trió ugrana be egyből és vélhetően a továbbjutásra is nekik hármójuknak nyílik majd a legtöbb esélyük, de a lehetséges ellenfeleket szemlézve, nem lesz könnyű dolguk az tuti.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!