Csoportelső az UOL, biztosan ott lesznek Hamburgban

Csoportelső az UOL, biztosan ott lesznek Hamburgban

Végre láthattuk, milyen Xerxe kedvenc hősével.

Se a Unicorns of Love, se a Vitality nem vette túl komolyan az utolsó alapszakaszbeli meccset az EU LCS 10. játékhetén. A show alapját a junglerek, Djoko és Xerxe adták, előbbi Shacoval játszott mindkét játékban, utóbbitól végre láthattuk élesben Hecarimot, valamint a második meccsen Rumble-t. A Shaco egyébként meg is lepte picit a pónikat, talán nem túl meglepő módon Vizicsacsi lett a First blood ezen a meccsen (is). Agresszív játékra rendezkedett be mindkét csapat, és bár a játék elején killekben némileg elhúzott a VIT, ez az aranykülönbségben egyáltalán nem látszott. A midgame-re azonban már az UOL dominált, az egyik legjobban teamfightoló európai csapat megmutatta, hogyan kell némi hátrányból egy pillanat alatt megfordítani egy meccset.

A második meccsre átment full trollba a Vitality, Nukeduck Yasuo-t hozott midre, Vizicsacsi kamillázott a felső ösvényen, míg Xerxe jött Rumble-vel. A francia csapat az Alistar - Yasuo kombóval próbálkozott, de nem sok sikerrel, Nukeduck statja a meccs végén olyan volt, mint a soloq Yasuo playerek 90%-ának: több halál, mint kill + assist együttvéve. Mindkét meccs 27 percig tartott, a második győzelmet elsősorban Csacsi és Xerxe agresszív és magabiztos játékának köszönhetik. 

A Unicorns of Love ezzel már biztosan csoportelső, ami az elmúlt két és fél évük legjobb alapszakaszbeli eredménye, magabiztosan várhatják a két hét múlva esedékes elődöntőt. Azt még nem tudni, hogy ki ellen fognak játszani, hiszen az A-csoportban még nem dőlt el, hogy a ROCCAT vagy a Fnatic jut be a rájátszásba.

Ha össze kéne foglalni a Unicorns of Love-ot egyetlen Tweetben, ez lenne az:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!