DeadFox meghosszabbította szerződését a HR-nél

DeadFox meghosszabbította szerződését a HR-nél

A teljes lineup aláírt a következő másfél évre, zavartalanul folytatódhat az építkezés.

Kis túlzással az elmúlt egy hónapban minden a HellRaisers sikereitől volt hangos. 71%-os győzelmi arányuk a legjobb formában lévő csapat címével ajándékozta meg őket, a StarSeries döntőben mutatott remek játékuk pedig a világranglista Top10-es mezőnyébe repítette a srácokat. Ahogy az lenni szokott, a jó formában lévő fiatal játékosok egyből szemet szúrnak a nagyobb szervezeteknek, akik természetesen igyekeznek is megszerezni ezeket az ifjú titánokat. Nem meglepő, hogy ilyen pletykák már a HellRaisers környékén is felütötték a fejüket:

Aggasztó pletyka látott napvilágot, STYKO továbbállhat

A fiatal szlovák játékos teljesítményére felfigyelt Európa, lehet máris lecsapják a HellRaisers kezéről?

A csapat tulajdonosa így jobbnak látta, ha hosszútávra bebiztosítja a csúcsformában játszó, tehetséges ötös minden tagját, így a héten új szerződést kínált játékosainak. A kontraktus 2018 végéig szól, a sikerek után pedig nem is lehetett kérdés, mindenki aláírta a papírokat:

"Nem titok, hogy folyamatosan környékezik a játékosainkat, de igazából örülök is neki, hogy a jelenlegi ötössel ilyen messzire jutottunk, felhívtuk magunkra a figyelmet. A jelenlegi forma azonban további sikereket sejtet, amit nem szeretnénk eltékozolni, a hosszútávó szerződés segíteni fog a srácoknak, hogy csak a játékra koncentrálhassanak." - nyilatkozta a HellRaisers ügyvezetője, Maksym Bednarsky.

A szerződés részletei természetesen nem publikusak, de a csapat tájékoztatása szerint az eddigi megállapodásoknál minden játékos előnyösebb feltételekkel írt alá. Ez további motivációt ad majd a játék és a kommunikáció fejlesztésére, és az esetleges nehézségek leküzdésére. Nagyon nem is tudnánk mit hozzátenni: így legyen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!