WoT: A GoHard vége

WoT: A GoHard vége

Kajzoo repül...

A GoHard elveszítheti Golden League pozícióját, hiszen az orosz játékosok a WGLRU kvalifikáción fáradoznak, míg az európai döntőt követően a GoHard csapatkapitánya, Wagner "kajzoo" Erik csatlakozott a Kazna Kru együtteséhez, így ő is kirepülhet a május végén megrendezésre kerülő moszkvai világbajnokságra. Döntése okairól egy rövid interjú keretében kérdeztük meg!

Wagner "kajzoo" Erik immár a Kazna Kru színeiben játszik.

Esport1: Miért döntöttél úgy, hogy otthagyod a GoHard-ot?

Ebben nagyon sok tényező befolyásolt. Vannak olyanok amikbe inkább nem mennék bele, mert nagyon személyesek, de adott volt egy nagyon jó lehetőség, világbajnoksági szereplés, és potenciális 1. hely következő szezonban ami valljuk be, talán az embernek csak egyszer adatik meg az élete során, másrészről olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a következő szezonban minden orosz játékos kitiltásra kerül az Európai régióból. Ez nyilván nem biztos, de ha ez így lesz, akkor a GoHard-nak zafar4ik nélkül sok esélye nem lesz. Valamilyen szinten fáj a távozás, mivel nagyon jó kapcsolatot ápoltam az oroszokkal illetve Failware-rel is, de aki bármilyen szinten érdekelt az e-sport világában, elfogadja, hogy ez nem az érzelmekről szól. Ugyanolyan karrier, mint bármi más.

Esport1: A csapattársaid mit szóltak a döntéshez?

Szerintem megértették, hogy egyszeri lehetőség, mert lehet, hogy a játék népszerűtlensége miatt az e-sport terén ez lesz az utolsó megrendezésre kerülő világbajnokság. Nekem amióta versenyszerűen játszom az erre való kijutás volt a végső célom. Másrészről a ruszkik zafar4ik vezetésével (2+1 régi tag felvételével) játszanak a WGLRU-ba való bejutásért, remélem sikerül nekik!

Esport1:  Miben más a Kazna, mint a GoHard?

A kommunikáció teljesen zökkenőmentes, nem kell oroszul szólnom a mellettem lévőhöz, mert mindenki folyékonyan beszéli az angolt, ami nagyon nagy pozitívum a GH-hoz képest. A tapasztalat sokkal nagyobb mint a GoHard-nál, ami meglátszik a játékosok "bátorságán" játék közben, kevesebb a fölösleges hezitálás döntéshozatalnál. Nincs centralizált vezető, mindenki hozzáad a taktikához, illetve a játékbeli döntésekhez, ezáltal több egy játékos "szabadsága", ami annyit jelent, hogy szabadabban mozoghat, nem annyira helyhez kötött mint amikor egy ember koordinál mindenkit.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.