Három főre fogyatkozott az egykori Top20-as csapat

Három főre fogyatkozott az egykori Top20-as csapat

A jövő nagy reménységeinek tartották őket, egyelőre azonban alig van meg a csapat. Komoly igazolások vagy végleges oszlás jöhet.

Február végén még az élmezőnyt ostromolták, az akkori állás szerint az Epsilon a világranglista 19. legjobb csapata volt. Azóta már csak a 39. pozícióban szerénykednek, aminek persze a rengeteg távozó volt a legfőbb oka. Elsőként még anno xelos hagyta el a hajót, majd őt követte a fnatic-hoz igazoló disco doplan, aztán a NiP is rátette kezeit draken-re, ennyi kiesést pedig már nem bírt el a csapat. Az eredmények romlani kezdtek, kapkodva próbálták a megfelelő embereket beépíteni, mostanra azonban egyértelművé vált, ez így nem fog menni.

Kalle távozásával a csapat három fősre fogyatkozott: BARBARR, REZ és freddieb tehetségét viszont kár lenne veszni hagyni, vélhetően ezt a csapatnál is pontosan tudják. Lehetséges igazolásként sok név felmerülhet, hiszen tehetséges szabad ügynökből nincs hiány a svéd mezőnyben jelenleg. Ott van pyth, atter és pauf is, de a rengetegszer csapatot cserélő jayzaR nevét is bátran ide sorolhatjuk. És akkor ne feledkezzünk meg a CPH Games-en visszatérő, nem mellesleg jól játszó emilio-ról se!

Újabb csaló a visszatérők között, Major győztesekkel állt össze

Dreamchasers néven impozáns svéd mix nevezett a Copenhagen Games-re, ex-csalóval soraikban.

Ha viszont záros határidőn belül nem sikerül ütős csapatot építeni, rendkívül fontos kvalikról csúszna le a csapat, hiszen az ESL One Köln selejtezői már el is kezdődtek, a PGL EU Minor kvalijai pedig már a küszöbön állnak. Az alapanyag és a lehetőség ugyanis megvan rá, hogy ismét Top20-as csapat legyen az Epsilon-ból.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!