Vasárnapig lehet nevezni a LoL Roadshow következő állomására

Vasárnapig lehet nevezni a LoL Roadshow következő állomására

A szegedi állomás után május 27-én Győrött verik fel a sátorfát!

Már alig több, mint egy hónap van csak hátra a LoL Roadshow következő állomásáig, ami Győrött lesz a Mobilis Győr épületben az egyetem mellett. És hogy mi várható a Roadshow legújabb állomásán?

A fő attrakció természetesen az 5v5 bajnokság lesz, aminek az online selejtezőjére még e hét végéig lehet nevezni a Roadshow oldalán. A legjobb két csapat mutathatja meg magát a nézőközönség előtt és ezzel együtt részt vesz az összesített Roadshow bajnokságon, aminek tetőpontja és egyben lezárása majd a budapesti nagydöntőn lesz.

Természetesen, ahogy az eddigi állomások során, úgy most sem fog unatkozni a résztvevő, hiszen a fő színpadi program mellett lesz számos más aktivitás is.

Solo que-ban bizonyára mindenki kapott már felhívást 1v1-re, hogy egy-egy vitát lezárjanak az emberek, most ezt valóban megtehetjük, összesen 64 főt várnak, természetesen értékes nyereményekért cserébe. Két másik barátoddal is versenybe szállhatsz a 3v3 bajnokságon, erre viszont előre kell jelentkezni a rendezvény honlapján.

Kalandjátékok és kvízek is várják az érdeklődőket, amihez nem kell más, csak egy okostelefon és persze némi problémamegoldó készség, plakátokat kell majd keresni és különféle feladványokat megoldani, a kvíz során pedig ki gondolta volna, LoL-lal kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolni, az ajándékok itt sem maradhatnak el.

A lejátszott meccsekről stream is lesz a helyszínről, amit a Magyar LoL TV stábja fog biztosítani. Ebbe beletartozik majd a győri döntő és ha minden igaz, pár sztárvendéggel kiegészülve (AK, Diesel, NoLife és a LoL TV egyes tagjai) nézői meccs is lesz, ahol megmutathatod, mire vagy képes az ismert LoL-os arcokkal szemben.

Aki pedig inkább a technikai újdonságok iránt érdeklődik, annak lesz lehetősége különféle termékeket kipróbálni és akár kedvezményesen megvásárolni, sőt a VR-t is ki lehet majd próbálni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!