VIDEÓ: NiKo bemutatót tartott az AK spray kontrollból

VIDEÓ: NiKo bemutatót tartott az AK spray kontrollból

Az ECS csoportkörében a FaZe nem csak szétalázta a NiP-et, de szépségdíjas lövésekkel örvendeztette meg saját szurkolóit.

A FaZe szerencsecsillaga NiKo megérkezése óta magasan szárnyal, a csapat döntőzött Katowice-ben, továbbjutásra állnak az ESL Pro League és az ECS csoportkörében, valamint nemrég behúzták az SL i-League harmadik szezonját Kijevben, egyszóval online és offline is nagyon mennek a srácok!

Az online ligák királyai - 2017 eddig nekik kedvez

A meta még sosem volt ilyen egyértelmű, ha az online versenyek eredményeit nézzük, meglepő nevek a legjobbak között.

A pisztolyköreiről elhíresült együttes eredményeiben oroszlánrészt vállal a legfrissebb, ám mostanra máris legnagyobb sztár, a bosnyák NiKo, aki legutóbb a NiP alapos elpáholása során villogtatta meg tudását. A végeredmény 16:1 lett, sok szót nem érdemel a dolog, de az a spray kontrol, amit NiKo CT oldalon bemutatott egy kimentett AK-val, már annál inkább:

Egy másodpercre nem vette le az ujját a lövésről, mégis négy fejes lett a vége, ilyen az, amikor az ember nem csak a fegyver golyószórási mintáját ismeri, de azt is tudja, hogyan kell egyik emberről a másikra húzni a célkeresztet, miközben kezével ösztönösen rajzolja az általa oly jól ismert recoil patternt.

Az ilyenek miatt lesz valaki a világ egyik legjobbja, csak így tovább NiKo!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!