Korai lett volna a csere? Egy reddit user több mint 50 hibát talált az új kliensben

Korai lett volna a csere? Egy reddit user több mint 50 hibát talált az új kliensben

Sokan panaszkodtak mostanában az új kliensre, de az üres "síráson" kívül valaki vette a fáradtságot és össze is gyűjtötte a hibákat tételesen.

Az új kliens már tavaly november óta, a pre-season patchet követően tesztelhető mindenki számára és a jelek szerint még mindig tele van hibákkal, legalábbis egy reddit felhasználó, Naerlyn szerint, aki 50 különböző hibát talált benne és ezeket közzé is tette redditen.

Néhány fontos tanács az új klienshez

Közeleg már az idő, mikor mindenkinek le kell váltani a régi kliensét. Ezért a Riot összeszedett 12 fontos tanácsot az új kliens kapcsán.

Most május elején vettünk végső búcsút a régi klienstől, legalábbis Európában, mivel nem egyszerre történt a váltás minden régióban. Az új változat persze szebben és jobban néz ki, mégis sokan úgy érzik, hogy korai volt még ez a kényszerített váltás, mivel a működése még koránt sem tökéletes és továbbra is tele van hibákkal, valamint egyes funkciók sem voltak elérhetőek a váltásnál. Érdemes végiglapozni a listát, ha van egy kis angoltudásunk ahol a leíráson kívül képekkel is illusztrál egyes hibákat.

A hibák típusa számtalan, kezdve a belépéstől egészen az egyes profilok részleteiig, szóval van még min javítani. Viszont az üres panaszkodáson kívül, tehetünk valami hasznosabbat is a Riot-nak és persze magunknak is. Ha találunk egy hibát, akkor arról küldjünk visszajelzést a kiadónak, hiszen így fejlődik a leggyorsabban a játék. Hiába van egy egész csapat a hibakeresésnek dedikálva, esélyük sincs felvenni a versenyt több tízmillió játékossal, akik napi szinten órákat püfölik a klienst és esetleg olyan szituációkat idéznek elő, amire a csapat nem gondolna. Így kerülnek elő a hibák.

Az egyik alkalmazott reagált is a hosszú listára, ahol azt ígérte, hogy fel fogják használni ezt a listát és megpróbálják reprodukálni a leírt bugokat, hogy azokat aztán később javítani tudják. Nem ez volt Naerlyn első bugkeresése egyébként. Többek közt ők rakták össze a több mint 150 hibából álló listát anno Mordekaiserre, így eléggé ismertek már a League of Legends subredditen, ezt egyébként még hónapokkal ezelőtt tették közzé.

LoL: Több mint 160 bug van jelenleg Mordekaiserben!

Egy reddit user 2 hónap alatt összeszedett minden aktuális bugot Mordekaiserhez, lesz dolga a Riot Games fejlesztőinek!

Persze sokszor nehéz megtartani a hidegvérünket, mikor hibákat találunk, főleg olyanokat, amiktől hátrányba kerülünk, netán még egy mérkőzés is múlhat rajta, legyen szó például nem mentésre kerülő rúnákról és mesterségekről. Ilyenkor szem előtt kell tartani azt, hogy ez még egy viszonylag új rendszer és még időre van szüksége.

Ti esetleg találtatok valami szembetűnő hibát magatoktól? Na és olyat ami nincs a listán?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!