Az EPG és a Tricked is megvált játékosaitól!

Az EPG és a Tricked is megvált játékosaitól!

Folytatódnak a Major előtti játékos csereberék. Ezúttal két csapat vált meg játékosaitól!

Úgy tűnik a csapatok nem tudnak leállni, tovább zajlanak a változtatások a világ minden táján. Tegnap az Immortals-UYA-dignitas hármas új szerzeményeiről írtunk, ma pedig az EPG és a Tricked oszlása követte őket.

Már a Major előtt beindult a forgatási láz!

sANtiaGo | 17/05/25 18:00 Folyamatos rotálások teszik érdekessé a CS:GO rajongók mindennapjait. Sokan közületek már biztosan észrevették, hogy állandó változások nyomják rá bélyegét mind a magyar, mind a külföldi szcénában a CS:GO csapatokra. Ezeket azzal magyarázzák, hogy folyamatos vérfrissítés kell a csapatnak, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják elérni.

EPG

Az orosz szervezet négy játékostól is búcsúzott, név szerint Nikita "waterfaLLZ" Matveyev, Savelii"jmqa" Bragin, Kirill "Boombl4" Mikhailov és Alexey"ub1que" Polivanov esett ki a kegyeikből. Az így megmaradt egyetlen játékost,  Dmitry "hooch" Bogdanov-ot igen nehéz helyzetben hagyták, hiszen jelenleg egy szervezettel a háta mögött, de csapat nélkül várja a folytatást.

A szervezet célja az volt a négy játékos kirúgásával, hogy új csapatot építsenek hooch köré, mely mostantól meg is indulhat. A szervezet természetesen megköszönte előző játékosainak munkáját és meglepő derültséggel tekint a jövőbe. Most már az a kérdés, hogy ez a lépés mennyiben befolyásolja majd az orosz és egyéb kelet-európai csapatok felállásait így a Major előtt másfél hónappal?

Tricked

A dán szervezet egyfajta mostohafiúként tengődött egy ideje, hiszen a nagy testvérek, mint a Major győztes Astralis, az ő holdudvarukhoz tartozó Heroic, illetve az örök második North mellett nem sok levegő jutott nekik. Hiába próbáltak komoly csapatot építeni, sajnos ezt mindig keresztül húzta valamelyik rivális dán csapat, mint pl. a Heroic.

Változások a DreamHack Tours menetében, elmaradhat a HR revans

Gambit-Tricked csere és új csoport sorsolás a DreamHack Tourson.

Sem a szervezet, sem a játékosok nem érezték már megfelelőnek a helyzetet, de aztán jött a DreamHack Tours, ahol szépen helytálltak a csoportkörös kiesés ellenére is, így a szervezet nyilatkozata szerint több megkeresést is kaptak a srácok.

Beigazolódtak a pletykák, Pimp-nek ennyi volt a Liquid kaland

Uacute;jabb távozót jelentettek be a Liquid csapatánál, Hiko után Pimp is más vizekre evez, új ötödik egyelőre nincs.

Emiatt és az elmúlt egy év megpróbáltatásai után úgy döntött a Tricked, hogy inkább elengedi játékosait, akik a június 31-én lejáró szerződés után szabad emberek és oda igazolnak, ahová csak szeretnének. Ez pedig előre vetíthet egy dán forgatást, mely valószínűleg a Majort követően érkezik, ám ezúttal igen nagyszabású lehet, hiszen már a Liquidből hazatért Pimppel együtt 6 kiemelkedő játékos is szabad préda!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!