VIDEÓ: bluerzor beugrott a WiLD-hoz, meg a baronhoz is lopni egyet

Két magyar csapat is a Top4-ben, de csak a győztes utazik Szófiába!

2-0-ra győzött a WiLD a román Cool Gaming ellen az ESL Délkelet-Európai Bajnokságának online rájátszásában, ezzel egy lépéssel közelebb került az áhított szófiai döntőhöz, ahova a THR egyébként már kvalifikálta magát. 

Első helyen jutott tovább a THR, csomagolhatnak Szófiába!

Aioween | 17/05/23 10:00 Két dolog kellett a THR-nek a kijutáshoz tegnap és mindkettő bejött, így már biztos résztvevői a szófiai offline event-nek. Június végén már biztosan pakolhat a Team Horizon Reapers, mivel a tegnapi napon első helyen jutottak tovább az A csoportból, ami azt is jelenti egyben, hogy automatikusan kvalifikálták magukat a Szófiában megrendezett döntő eseményre.

A vadak ezúttal beugróval kellett, hogy játsszanak, Domee távollétében pedig a GO magyarja, bluerzor ugrott be helyettesíteni őt, nem is rosszul! Az nemrég újabb francia LAN győzelmet ünneplő dzsungler kiemelt szerepet kapott mindkét összecsapáson, először a már védjegyének számító Lee Sinnel parádézott, majd egy régi ismerőssel, Nidalee-val aratott osztatlan sikert, olyannyira, hogy még egy baron steal is belefért!

Maga a szituáció egyébként elég meleg volt: a WiLD-nak már nem volt Nexus tornya se, míg a Coolnál volt egy - bár nem elhízott, de közel 300 farmmal már nagyot ütő - Jax, aki megállás nélkül próbált backdoor-ozni, így a vadaknak rá kellett figyelnie, amiből kezdeményezhették a románok a Baront. bluerzor pedig csak nem egyszerűséggel odament és játszi könnyedséggel belopta azt. 

Ezt követően pár percig még kerülgették egymást a csapatok (lévén, hogy itt már egyik félnek se volt Nexus tornya, bármikor jöhetett bármelyik oldalról a backdoor), de végül, ha nagy nehezen is, de befejezték hi im mate-ék a meccset. A vége kicsit kabaréba illő, de amúgy viszonylag sima meccs volt. 

A WiLD ezzel bekerült a Top4-be, csak úgy, mint korábban a friss LoL Roadshow győztes Nice Gaming, akik a bolgár Yordle Elite Force-ot verték az elődöntőért. A neheze azonban most jön: előbbire a szerb bajnok Instinct vár, akiktől korábban már kikaptak Adm-ék sima 2-0-ra, míg az N6 ellenfele a címvédő Greek Regenesis lesz, Wildpandáék pedig mindenáron bizonytani akarnak, hogy ott a helyük ezúttal is a LAN-on. Elkél majd a szurkolás, az biztos!

Szerintetek lehet még egy magyar a THR mellett Szófiában?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!