Ma kiderül, hogy kik jutnak tovább az EPL rájátszásába!

Ma kiderül, hogy kik jutnak tovább az EPL rájátszásába!

Véget ért az ESL Pro League első napja, mutatjuk a csoportkör jelenlegi állásait, eredményeit!

Elindult az ESL Pro League offline döntője Dallas-ban, ahol már jó pár csoportmérkőzés lezajlott, és ma újra ringbe lépnek a csapatok, ám ezúttal kiderül, hogy kik jutnak tovább a következő fordulóba, a rájátszásba, és kik távoznak. 

Az estét az A csoport mérkőzései indították, ahol a fordulók végére 4 csapat játszott le 3-3 meccset és 2 csapat 2-2-t. Jelenlegi állás szerint, és a tegnapi mérkőzéseket látva az SK Gaming nem csúszik le a csoport elsőségéről. Győzelmeik 16:7 a Cloud9, 16:5 az Immortals és 16:3 a Fnatic ellen. Tekintve, hogy Fallen milyen elképesztő formában volt, ha ezt produkálja a továbbiakban, akkor megelőlegezhetjük neki az MVP díjat. 

Mögöttük a Fnatic érkezett meg a második helyre, három meccsükből csak az SK ellen buktak. Ellenben az Immortalst és az EnVyUst könnyűszerrel legyőzték, 16:9 nyertek mindkét csapat ellen. A harmadik helyre a Cloud9 került, ők háromból csak egy meccset tudtak megnyerni, az SK és az EnVyUs ellen is alulmaradtak.

Tekintve, hogy az nV-nek már három meccse lement és a maradék kettő a brazil csapatok ellen lesz, számukra nem sok esély maradt a továbbjutásra. A G2 is veszélyben lehet, ha sem a fnatic-kal, sem az Immortals-szal nem bírnak majd. Francia ellenfelük ellen igencsak megszenvedtek, míg az amerikai csapat átgyalogolt rajtuk.

A B csoport eredményei nagyon hasonlóan alakultak, itt a Northnak sikerült megragadni a vezetést 3-0-ás állással. Mögöttük a Liquid (2-1) és a mouz (1-1) sorakozik és egyelőre mindketten esélyesek legalább utolérni a Northot, ugyanis jó formában vannak és csak erősebb csapattól kaptak ki (A Liquid a Na'Vi-tól, a mouz a Northtól kapott ki).

Jelek mutatkoznak, hogy a mouz komoly ellenfele lehet a világ legjobbjainak, ugyanis két hosszabbításos mérkőzést is játszottak, egyiket a NA'Vi másikat a North ellen. Előbbit sikerült meglepni, ám a dánokat annál kevésbé. A North 3 győzelemmel csoportelső, őket követi a Liquid és a mouz.

Várható volt, hogy az NRG elvérzik és a Na'Vi sem áll túl jól. Legjobb az lenne, ha innentől a maradék két meccsüket az OpTic és NRG ellen hoznák. Könnyen lehet, hogy a BO1 randomsága közbeszól és megint a csoportban búcsúzik majd a Natus Vincere? 

Szeretettel várunk mindenkit a mai napon is 18:30-tól a magyar közvetítésen! Elsőként a fnatic vs. Cloud9 mérkőzést izgulhatjátok végig! 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!