Friberg:

Friberg: "Még mindig úgy érzem, hogy többet is el tudnék érni CS-ben"

Futótűzként terjedt a hír, miszerint Friberg és a NiP útjai kettéválnak. A felmerülő kérdésekre Friberg maga válaszol!

Friberg korábban stream-jében beszélt arról, hogy bizonytalan a jövője a NiP-ben, erre tegnap érkezett a hír, hogy REZ váltja őt a csapatban. A közösség és a NiP természetesen nagy tisztelettel búcsúzott a banán királytól. Friberg nem sokkal ezután nyilvánosságra hozta távozásának okát.

Változás a NiP felállásában. Viszlát Friberg!

"Gyakorlatilag lejárt a szerződésem és nem hosszabbítják meg, mint játékos. Az elmúlt 6 hónap alapján a csapat úgy érezte, hogy változásra van szükség, amit én is megértettem. Remélem, hogy REZ-zel újra a fejlődés útjára lép a NiP!"

Annak ellenére, hogy elváltak útjaik a NiP-pel, Friberg továbbra is jó kapcsolatot ápol a csapattal és a menedzsmenttel egyaránt.

"Természetesen szomorú vagyok, mert nem játszhatok többet a fiúkkal, mindenesetre remek időszak volt!"

Amikor felmerült, hogy mik a tervei a jövőre nézve, kissé összezavarodottan válaszolt:

"Azt hiszem, hogy még akarok játszani, de ki tudja. Attól is függ, hogy milyen ajánlatokat kapok, ráadásul most az időzítés sem lenne az igazi. Majd a major után úgyis beindul a forgatási időszak, akkor majd meglátjuk. Most az a dolgom, hogy várjak a legjobb ajánlatra. Persze technikailag még a NiP tagja vagyok, így nem fogadhatok el bármilyen ajánlatot. Elemzőként viszont szívesen kipróbálnám magamat!"

Így reagáltak a profik friberg távozására!

Ugyanebben a stream-ben megkérdezték, hogy játszana-e nemzetközi csapatban.

"Az a csapattól függ, attól, hogy ki teszi az ajánlatot. Az angol nyelvvel nincs gondom, szóval ez nem akadály."

Habár sok terve van Friberg-nek, van egy dolog, ami biztos.

"Így vagy úgy, de az esportban fogok maradni! Ha nem játszhatok, akkor valami mást fogok csinálni, szóval mindenképp találkozhattok majd velem, talán mint elemző, vagy kommentátor. Még mindig úgy érzem, hogy többet is el tudnék érni CS-ben. Olyan régen vagyok a NiP-ben, szóval azt nem tudnám megmondani, hogy egy új csapatban hogy szerepelnék. Lehet, hogy tudna motiválni egy új csapat."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!