Közel egy év után ismét meccset nyert az Origen!

Közel egy év után ismét meccset nyert az Origen!

XPeke csapata, az Origen megtörte az átkot, 10 hónap után először mérkőzést nyertek!

Az Origen-re nagyon rájárt a rúd az elmúlt közel 1 évben. A csapat egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni, ebből pedig következett, hogy nyílegyenesen zuhantak ki az LCS-ből is. A team comp természetesen széthullott, április-május magasságában az Origen egyetlen emberből, xPekéből állt. Kérdéses volt, hogy az egykori sztárjátékos mit kezd majd ezek után a saját brand-jével, vállalja-e a CS szereplést, vagy eladja a helyét, és felhagy az Origen-es álmaival.

Egy korszak lezárult: kiesett az Origen az LCS-ből

Challengerből LCS-be, LCS-ből vb-re, majd vissza Challengerbe.

Peke szerencsére amellett döntött, hogy új játékosokat szerez, és neki vág a CS-nek. Az új roster a következő: DanDan, xani, ScarletRedHands, DarkSide, Quixeth. Egy az egyben átvették a Wind and Rain CS csapat játékosait, ami eleinte okozott némi nehézséget, hiszen a CS szabályai kimondják, hogy az első mérkőzést az eredeti felállás legalább 3 játékosával kell lejátszani, tehát a Wind and Rain az első héten még nem tudta átadni az egész lineup-ját, így az Origen 2 új játékosával és 3 beugróval kezdte meg CS szereplését. Az ellenfél a Paris Saint-German ötöse volt, akik ellen végül egy nagyon szép 2:0-t hozott az összetákolt felállás, így egész pontosan 317 nap után az Origen ismét győzelmet szerzett. 

Ez egy nagy reménysugár mind a csapat, mind a rajongók számára, hamarosan pedig, ahogy a CS halad előre, kiderül, hogy az Origen feltámad-e a hamvaiból.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!