ESL ONE Köln: Kiderül, hogy kik jutnak tovább és kik búcsúznak a tornától!

ESL ONE Köln: Kiderül, hogy kik jutnak tovább és kik búcsúznak a tornától!

Harmadik napjához érkezett az ESL ONE kölni bajnoksága és végleges lesz a rájátszásba jutó csapatok listája. Nézd velünk élőben a közvetítést!

Jöhet ismét a NiP Magic? - ESL ONE Köln, első nap

tbr | 17/07/05 13:10Véget ért az ESL ONE Köln első napja, ezzel együtt a csoportkör két fordulója is az ötből, tele csodákkal és hatalmas zakókkal! Az év egyik legnagyobb durranása hamarosan kezdetét veszi! Nézd velünk a világ legjobb csapatainak összecsapását Kölnben! Az első napon, ahogyan már korábban is említettük, két fordulót játszottak a csapatok, svájci rendszerben és Bo1-ben.

Elérkeztünk a kiesők és továbbjutók napjához Kölnben! Tegnap ugyan már a NiP és a Liquid továbblőtték magukat, ám hat másik társuk még csak ma fog csatlakozni hozzájuk. Nemcsak az első továbbjutók szereztek nagy meglepetést, de az első kiesők is, ugyanis köztük volt a Virtus Pro, akikre manapság nagyon rájár a rúd. Lássuk, hogyan állunk jelenleg!

A lengyelek mellett a kínai TyLoo is búcsúzott a versenytől, ami talán nem nagy meglepetés, mindenesetre nekik ez egy nagyon jó gyakorlási lehetőség volt és tekintve, hogy mennyit invesztálnak a kínai CS-be, biztos hallhatunk még róluk! A török Space Soldiers amilyen szépen indított a világelső SK ellen annyira szerényen folytatták. Legutóbb a NA'Vi ellen kaptak ki Trainen úgy, hogy szinte labdába se rúgtak. A nagy reménységük XANTARES is végig hátul kullogott és csak a végére tudtak szépíteni Guardianék ellen, ám így is 9-16-ra kikaptak.

Folytatódik a Virtus.pro mélyrepülése

Pasháéknak továbbra se megy a játék, ők az első kiesők Kölnben. Aggasztó jelek a Major előtt.

Az Immortals - G2 meccs sem hozott túl sok izgalmat, az elejétől a végéig domináltak a franciák, ahogy tette azt az SK is a VP ellen. Az svájci rendszert követve láthatjuk, hogy ma óriási rangadóknak nézünk elébe! Nézzük hát sorrendben: 

  1. Space Soldiers vs. Fnatic - nagy kiugrási lehetőség ez a torna a törökök számára, míg a svédek kicsit őrlángon égnek, mégis a tapasztalat és a rutin a Fnatic oldán van!
  2. North vs. Heroic - papíron a North erősebb a Heroic-nál, viszont a harmadik számú dán csapat is jó formában van!
  3. Cloud9 vs. Immortals - a brazil közösség egyre erősebb, míg a Cloud9 is jól teljesít ezen a versenyen, kétes kimenetelű meccs lesz az biztos!
  4. Natus Vincere vs. mousesports - A NA'Vi érdekesen játszik ezen a bajnokságon, a zseniális játéktól a legnagyobb butaságig láttunk már mindent tőlük és a mouz egy igazi meglepetés csapat! 
  5. FaZe vs. G2 - lehetetlenség lenne megítélni ennek a meccsnek a végkimenetelét, azért AWP-ben erősebbek a franciák, így KennyS-en sok minden fog múlni!
  6. SK vs. OpTic - talán ez lesz a leglazább meccs, bár az is igaz, hogy egy BO1-et a törökök is elhoztak egy cache-t csapat ellen, lehet hogy az amerikaiak is meg tudják ugyanezt tenni?

Vicces pillanatokból is akadt bőven, a következő klipben például arról beszéltek az elemzők, hogy kedvelik overpass-t, mint pálya, bár az ausztrál ex-Renegades játékos SPUNJ sosem volt igazán sikeres rajta, mire YNK visszakézből lecsapta a labdát! 

Természetesen a magyar kommentátorok reakcióról sem maradtok le, erről is készítettünk nektek egy highlight-ot!

Ne feledjétek ma is várnak Titeket sok szeretettel a magyar kommentátorok! Nézzük együtt az ESL ONE Köln harmadik napját és szurkoljunk együtt! 

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!