Wargaming League: Változások

Wargaming League: Változások

Bár a Wargaming League népszerűsége szezonról-szezonra nő, mégis változások következnek!

Már több cikket is olvashattatok a WGL múltjáról, szóval itt az ideje, hogy a jövőjével is foglalkozzunk egy keveset!

Hosszabb szezonok és formátum változások

A WGL szeretné érdekesebbé tenni és közelebb hozni a WoT e-sportot az átlag nézőkhöz, és ehhez a profi csapatok véleményét is kikérték.

Szeptemberben új szezon kezdődik, aminek a döntőjét Moszkvában fogják tartani decemberben. Ezt a szezont még semmilyen változás nem érinti, viszont a szezonnal párhuzamosan több lehetséges alternatív formátumot is tesztelnek majd, amiről bővebb információkat 2018 elején kapunk. Ez az új formátum közvetlen eredménye lesz a WGL játékosokkal való együttműködésének.

Amit a Wargaming.net League-ről és a WoT esportról tudnod kell - 2. rész

Hogy néz ki most a Wargaming League rendszere?

Milyen irányba tart most a WGL?

A játéktudás, a szenvedély és az elkötelezettség a játékosok részéről egyre nő, ráadásul a közönség is egyre érdeklődőbb és nyitottabb az e-sport felé, de a következő szezontól még magasabbra fogja tenni a lécet a WG. Természetesen egyelőre semmi információnk nincs arról, hogy ezt mégis hogyan kívánják elérni, de ha a játékosok és nézők javaslatainak legalább a felét megfogadják, akkor egészen biztos, hogy jó irányba fog fejlődni a legkomolyabb World of Tanks e-sport bajnokság.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.