PGL Major: ma eldől a döntős helyek sorsa!

PGL Major: ma eldől a döntős helyek sorsa!

Elindult a PGL krakkói Majorének utolsó előtti napja, ma megtudjuk kik játszhatják a döntőt!

A tegnapi nap során elindult a rájátszás a gyönyörű Tauron Arénában. Három negyeddöntőt már láthattunk tegnap, most pedig már javában zajlik az utolsó is, így nézzük mi történt eddig és mi vár ránk ma!

Így néz ki a krakkói Major helyszíne!

Elrajtolt a krakkói Major rájátszása a TAURON Arénában, ezért megmutatjuk hogyan néz ki a helyszín!

Az első mérkőzésen a Gambit és a fnatic feszült egymásnak, ahol két elképesztően feszült pályán, de végül előbbi nyert. Ha kíváncsiak vagytok mi is történt pontosan, akkor az alábbi összefoglaló felé kell venni az irányt:

PGL Major: Gambit vs fnatic összefoglaló

Az első negyeddöntőben öt régi nagy veterán, avagy a svéd fnatic és Zeus zabolázatlan villámai, avagy a Gambit csapott össze az elődöntős helyért, nézzük is mi történt!

A második meccs az előrehozott döntő, az Astralis és az SK összecsapása volt. Amilyen kiélezetten indultak a dolgok, pont annyira gyors véget is ért a Bo3 a dánok győzelmével. Mindenki kiélezettebb harcra számított, de most már kár aggódni ezen, megtörtént, ami megtörtént:

PGL Major: SK vs Astralis összefoglaló

A második negyeddöntőben a tavalyi Majorök győztesei, avagy a brazil SK és az idei Major győztesei, a dán SK csapott össze az elődöntős helyért, nézzük is mi történt!

A harmadik és egyben az utolsó mérkőzés tegnap a két újdonsült legenda, a BIG és az Immortals főszereplésével meglepetésre a nap meccse lett! Rendkívül szórakoztató és feszült hangulat uralkodott az egész meccsen, amit csak fokozott az a csend, amit a közönség hiánya okozott. Ugyanis történt az, hogy a PGL nyitvatartási engedélye a rendezvényre hamarabb végéhez ért, mint a mérkőzés, így az utolsó pálya előtt ki kellett tessékelni a nézőket a helyszínről.


Egy lehetséges megoldás a tömeg hangjának pótlására

Rengetegen kiakadtak miatta a közösségi médiában, de nem lehetett ez ellen mit tenni, mivel törvény kötelezte rá a szervezőket, hogy megtegyék. Ha emiatt vagy esetleg valami más ok miatt lemaradtatok volna a meccsről, akkor erre tessék:

PGL Major: BIG vs Immortals összefoglaló

A harmadik negyeddöntőben a Major legnagyobb meglepetése, avagy a német BIG és az örök másodhegedűs, avagy a brazil Immortals csapott össze az elődöntős helyért, nézzük is mi történt!

A mai napon ismételten három mérkőzés vár ránk a Majorön:

13:00 - North vs Virtus.pro (negyeddöntő)
17:00 - Gambit vs Astralis
20:00 - Immortals vs a negyeddöntő győztese

Amennyiben követnétek a Major közvetítését, azt megtehetitek magyar vagy angol nyelven is a megfelelő linkre kattintva!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!