Mr.Rallez a TSM felé kacsintgat

Mr.Rallez a TSM felé kacsintgat

A Fnatic jelenlegi sub adc-je nemrégiben egy tryout-on vett részt a TSM otthonában, Amerikában.

Az eseményről megjelent egy videó a TSM youtube csatornáján is, amiben az érintett személyek, MrRalleZ, Parth, a TSM edzője, Bjergsen, és Biofrost is megszólal. Elmondják, a véleményüket a tryout-ról Parth pedig arról is beszélt, hogy miért akarnak egy csere adc-t a csapatba. Nem, Doublift-et nem akarják elkaszálni, ne aggódjatok.

Megnéztük az NA LCS hetedik hetét a számok szerint, voltak érdekességek - infografika

Aioween | 17/07/25 15:10Elég sok minden történt a múlt héten az NA LCS-ben, az Immortals első lett, a TSM kikapott a Dignitas-tól és még sorolhatnánk, nézzük a számokat! Először is a tabellát érdemes megnézni, mert már itt is van pár meglepetés, ami az eddigi szakaszok alapján érdekes lehet.

A videó első felében MrRalleZ számol be arról, hogy kint volt a TSM-nél, véget ért a tesztidőszaka, most pedig haza repül Dániába, és reméli, hogy hamar visszatérhet. Ezután a csapat edzője, Parth beszél arról, hogy egy hét után már ő is, és a csapat többi tagja is érezte, hogy RalleZ igazán közéjük való, ezért elkezdenek tárgyalni a kivásárlásáról, és segítenek neki újabb vízumhoz jutni.

Parth elmondja, azért szeretnének egy sub adc-t is a csapatba, hogy hatékonyabb legyen a fejlődésük. Szerinte hogyha két olyan ember, akik más szemszögből közelítik meg a történéseket, másképp reagálnak szituációkra, összeállnak, akkor az mind a csapat, mind pedig a két játékos számára hasznos lesz, MrRalleZ és Doublelift pedig két ilyen figura. Elmondása szerint Doubliftnek sokat segít, hogy MrRalleZzel dolgozhat együtt, egészen új stílusokat tud elsajátítani.

Biofrost szerint MrRalleZ egy nagyon nyugodt játékos. Nem tapasztalta nála a tilt legapróbb jelét se, és ez szerinte egy profi játékosnál nagyon jó tulajdonság, hiszen a legnehezebb helyzetekben is muszáj megőriznie a hidegvérét. 

Bjergsen szerint a sub játékosnak van egy ösztönző hatása is, hiszen hogyha huzamosabb ideig gyengén teljesítesz, nem figyelsz oda a csapatodra kellőképpen, nem teszel meg mindent a további fejlődésért akkor könnyen elveszítheted a pozíciódat. Elmondása szerint ő örülne egy mid sub játékosnak, lenne aki csak az ő játékát elemezné, lenne kitől tanulnia, aki megmondaná kimondottan az ő teljesítményére specializálódva, hogy min tudna javítani, továbbá ő is nézhetné valakinek a játékát, akivel aztán részletesen ki tudná elemezni a dolgokat. Szerinte fontos, hogy mindkét játékos játsszon a csapattal, ám ne harcoljanak egymással, hanem közös erővel dolgozzanak a csapat fejlődésén.

A videó vége felé megint visszatér Parth, aki most azt vázolja fel, hogy mi mindent néztek MrRalleZ játékában. Az elsődleges szempont természetesen a mechanikája, a csapattal való kommunikációja, és a vezetési képessége volt. Az a három tulajdonság, amiket ők alapvetően keresnek egy játékosban. A következő dolog a rugalmassága, és a visszajelzésekre való reakciója. Parth szerint MrRalleZ mindenben nagyon jól megfelelt, a mechanikája a helyén van, és széles champion poollal rendelkezik. A harmadik kategória a mindennapi életre vonatkozott, hogy hogyan jön ki a csapattal hosszú távon, mennyire tud beilleszkedni a környezetbe. Elmondása szerint MrRalleZ elég félénk volt eleinte, de Bjergsen és Svenskeren segítettek neki feloldódni. Összesítőjében elmondja, hogy a MrRallez, mind játékon belül, mind játékon kívül nagyon jól illeszkedik a csapatba, és igazán jól sikerült a próbaidőszaka.

A videó legvégén pedig MrRalleZ köszönetet mond a rajongóinak azért a rengeteg üzenetért, amit kapott, és mindenkinek, aki segítette őt. Vajon láthatjuk majd őt az NA LCS-ben játszani, vagy tényleg csak Doublelift játékát fogja segíteni?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!