Dániába megy az ESL Pro League!

DeKay értesülései szerint a következő szezon döntőjét Dániában tartják meg.

Júniusban a G2 győzelmével ért véget az ESL Pro League 5. szezonja, mely egy heteken tartó versengés végét jelentette a csodálatos Dallas-ban. Bár a 6. szezon fináléja még odébb van, már is megtudtuk a lehetséges helyszínt, melyet több forrás is megerősített.

VIDEÓ - Íme a Pro League döntő legszebb pillanatai!

Véget ért az ötödik szezonja az ESL Pro League-nek, ami végül a francia G2 győzelmét hozta el! Összeszedtük a döntő legszebb lövéseit! Tessék gyönyörködni!

A dánok az utóbbi időben, egészen pontosan az Astralis Major győzelme óta, nagyon rápörögtek az e-sportra, főleg a Counter-Strike-ra. Nem is oly régen egy formabontó versenyt jelentett be pont dev1ce-ék tulajdonosa, a RFRSH Entertainment, most pedig érkezett a hír, hogy a Pro League döntő is Dániában köthet ki. Egyre több a verseny és az érdeklődő az országban, így ezzel együtt már csak egyetlen dolog hiányzik a repertoárból, egy dán Major, azonban ne szaladjunk ennyire el, foglalkozzunk a Pro League-gel.

Bemutatkozik a BLAST Pro Series, az eddigi leginnovatívabb CS:GO verseny!

A RFRSH Entertainment bejelentette az eddigi legérdekesebb CS:GO versenyt valaha, íme a részletek!

Az augusztus 22-től november 11-ig tartó bajnokság nem változik semmiben az előző szezonhoz képest. Ismét 10 játékhéten át küzdhet 12 csapat régiónként a 6-6 továbbjutást érő helyért az online ligában, melynek ezek szerint Dániában lesz a döntője. Nem tudni biztosan a valós helyszínt, de a legvalószínűbb, hogy Odense-ben lesz, az ország 3. legnagyobb városában. A döntőt magát pedig december 5-10-ig tartják meg, szóval alig két hét választja majd el a Blast Pro Seriestől a versenyt.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!