PUBG: Infók a FOV csuszkáról és új animációk

PUBG: Infók a FOV csuszkáról és új animációk

Özönlenek az újdonságok a PUBG háza táján, többet tudtunk meg a 3-án érkező FOV sliderről és új animációkat is mutattak.

Brendan "PlayerUnknown" Greene kalandozott kicsit a twitteren és mutatott meg nekünk egy-két újdonságot amiből az egyik az augusztus 3-ai patchel be is kerül ez pedig a FOV beállítások. Itt állíthatjuk, 80-tól 103-ig a fov méretét amivel többet láthatunk környezetünkből.

80 FOV

 103 FOV

Ahogy már a patch beharangozó cikkemben leírtam a fov állitása nélkülözhetetlen dolog egy fps játékban. Örülünk, hogy együtt jön az fps szerverekkel és nem kell várni a játék megjelenéséig.

Greene twitterén mutatott egy -még mindig fejlesztés alatt álló- animációt ahol egy karaktert láthatunk oldalra forogni miközben álló helyzetből hasal le. Nincs pontos információ arról, hogy ez az animáció mikor érkezik, de így is elég jól néz ki.



A közösség még mindig várja a mászó és akadályokon átugró animációkat vagy az energia ital elfogyasztására készített mozdulatot, de erre még úgy néz ki várni kell. Március óta van korai hozzáférésben a PUBG, de minden jel arra mutat, hogy még idén egy teljes játékká alakul.

A csütörtöki patch többek közt tartalmazni fogja az új fegyvert, a kulcsokkal összekötött mikro tranzakciókat és a PUBG első offline versenyét, ami augusztus végén lesz a gamescomon.

Nektek tetszik az út amin a PUBG halad?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!



Képek: www.dotesports.com

 

Kövess Minket!