Megérkezett a Battlefield 1 utolsó kiegészítője!

Megérkezett a Battlefield 1 utolsó kiegészítője!

Ha szereted a játékot, akkor ezt a DLC-t imádni fogod. 

Még január végén cikkeztünk arról, hogy hamarosan megérkezik az utolsó, Battlefield 1-hez köthető DLC, ami a Premium Pass tulajdonosok számára kedd óta már elérhető, míg a többieknek március 6-ig kell rá várniuk. Ráadásul az EA és a DICE párosa most elég jó akcióban kínálja a portékáját, hiszen az összes DLC-t és az alapjátékot tartalmazó Revolution Edition csupán 18 euró, míg a játékhoz tartozó pass 15 eurót kóstál.


A Battlefield 1 utolsó DLC-jével folytatjuk kalandozásunkat az első világháborúban, ahol is a legkeményebb ütközetben, a passchendaele-i csatában küzdhetünk meg ellenfeleinkkel. Így kapunk öt pályát, hat új fegyvert, két új járművet és azt az Air Assault játékmódot, amiben a légicsatáké lesz a főszerep. 

A kiegészítővel egyúttal egy korszak is lezárul, ugyanis idén októberben meg fog érkezni a legújabb Battlefield játék, amiről hamarosan egyre több információt fogunk megtudni. Addig is nyüstöljétek tovább a korábbi részeket, amik mind a mai napig monitorra varázsolják a nagybetűs, háborús hangulatot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!