Nemsokára érkezik a Battlefield 1 Apocalypse DLC

Nemsokára érkezik a Battlefield 1 Apocalypse DLC

A legutolsó kiegészítő rengeteg újdonságot fog tartalmazni.

Tegnap számoltunk be nektek arról, hogy ma, azaz január 30-án érkezik a decemberben megjelent Battlefield 1 DLC utolsó szelete, viszont itt nem áll meg a történet, ugyanis februárban pedig megjön a végső kiegészítő, amiben csomó újdonsággal kedveskedik a játék rajongóinak  az EA-DICE párosa. A Battlefield 1 Apocalypse nagy valószínűséggel egyúttal egy korszakot is lezár, hiszen várhatóan idén jelentik be a sorozat következő részét.


A februári DLC-ben lesz minden, ami szem-szájnak ingere, hiszen kapunk öt új pályát, hat vadiúj fegyvert, két új járművet és –ahogy már megszokhattuk– egy új játékmódot is. Az Air Assault módban végre a légi csatáké lesz a főszerep, úgyhogy ha eddig nem kezeltétek elég jól a játékban található repülőket, akkor eljött az ideje gyakorolni velük egy kicsit, mielőtt megérkezik a kiegészítő. 

Az új fegyverek között megtalálhatjuk a Chauchat-Ribeyrolles SMG-t, az AA Rocket Gun-t és közelharci fegyverként egy brutális húsbárdot is, így ismét válogatott eszközökkel tehetünk majd rendet ellenfeleink között. Két új repülőt is kapunk a légtér meghódítására, a Hansa Brandenburg GI-t és az Airco DH10-et. 

Ha további információkra vagytok kíváncsiak, látogassatok el a hivatalos oldalra.

Kövess Minket!