Az öt legjobb pakli a hónap végi hajrához

Az öt legjobb pakli a hónap végi hajrához

Elhoztuk az öt legjobb paklit, amivel a legendet könnyedén elérhetitek egy hónap végi nagy rohammal!

A legendbe vezető úthoz kell egy jó társ, ami lehet a kedvenc paklink, –de ha épp nem működik az adott metában, akkor szinte teljesen esélytelenek vagyunk, hogy lemásszunk vele rank 5-ről. Ilyen esetben érdemes valami más decket keresni, amivel vállalható időn belül elérjük a kitűzött célt. Ebben segítünk nektek a HSReplay támogatásával. Jöjjön a jelenleg öt legerősebb pakli a győzelmi arányok alapján rank 4 és legend között!

Token Druid

Kód: AAECAZICBPcDjtACmdMC9fwCDUBf/QLmBeQIm8sCoM0Ch84CmNICntIC29MC1+8C4vgCAA==

A meta egyik legstabilabb, legerősebb és leghatékonyabb paklija Malfurion Token változata. A Giggling Inventor megjelenése óta szárnyal a deck, –és várhatóan ez marad is még nagyon sokáig, ha nem nyúlnak a fejlesztők a játékhoz.

Győzelmi arány: 57,5 %

Spell Hunter

Kód: AAECAR8C6dIChtMCDo0BqAK1A4cEyQSXCNsJ/gzd0gLf0gLj0gLh4wLq4wKH+wIA

A Deathrattle és Secret típusok mellett a Spell Hunter is képes jó teljesítményre, ha jó ellenfelekkel találkozik és megfelelő játékos irányítja. Viszonylag olcsó és izgalmas pakli; ha eddig nem próbálkoztatok vele –és szeretnétek egy erős Hunter decket összerakni–, ne keressetek tovább.

Győzelmi arány: 58 %

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8EpwXxBZ74Ag1G9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblArXmAgA=

A páratlan változat stabilan a legjobb Paladin decknek számít a Boomsday megjelenése óta, –sőt, tulaljdonképpen a Call to Arms gyengítéssel már kialakult a mostani erősorrend Uther paklijai között. Egy nagyon gyors és erős változat az Odd verzió, csak kerüljük el az Even Warlockot és más hasonló területi sebzéssel rendelkező paklikat.

Győzelmi arány: 58,2 %

Mecha’thun Warlock

Kód: AAECAf0GCO0FtgeQxwLO6QK38QKc+ALx+wKggAMLMPsBnALECPsMl8EC58sC8tACiNIC4vgC1/4CAA==

Senki sem érti, hogy mit kereshet a képzeletbeli dobogó második fokán ez a pakli, de a számok nem hazudnak. A Mecha’thun + Bloodbloom + Cataclysm kombó még mindig képes meglepetéseket okozni, csak túl kell élni addig a pontig. Rengeteg takarítás, megoldás és gyógyítás van a deckben, de ezeket jól menedzselni nem két meccs után fogjuk tudni. Sok idő és gyakorlás kell, hogy mesterévé váljunk a decknek.

Győzelmi arány: 58,6 %

Even Shaman

Kód: AAECAaoICCCZAv4F88ICws4C9uwCp+4CzfQCC70B0wHZB/AHsQiRwQKswgKbywKW6AKU7wKw8AIA

A Wild legerősebb paklija, de ezek szerint Standardban is hasonló a helyzet? Egy biztos, a rengeteg olcsó lény és a Totemek áradata hatalmas nyomást tud helyezni az ellenfélre. Az Elementálok segítenek a kombókban és a laphúzásban, a Lich King és a Hagatha plusz erőforrásokat biztosít, ha elhúzódna a mérkőzés.

Győzelmi arány: 58,7 %

Jelenleg ezek a paklik mutatják fel a legjobb eredményeket, ha a célunk minél hamarabb lejutni a legendig.

Ti melyik változattal játszotok a hónap végi hajrában?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!