Standardban is menekülni kell előle: Star Aligner Druid bemutató

Standardban is menekülni kell előle: Star Aligner Druid bemutató

Malfurion ezúttal a Devilsaurt és a Star Alignert vitte magával a Standard ranked meghódítására. Bemutatjuk a Wildban már jól ismert típus, Standard testvérét!

Ha azt gondoltátok, hogy csak a Wildban találkozhattok a Star Aligner Druiddal, akkor van egy rossz hírünk. Chump körülbelül egy hónapja összerakta a Standard változatot, ami az új 7 mana 7/7-re épül. Az elmúlt napokban Ike is elővette és meglepően jó eredményeket ért el vele a mostani metában. Nézzük meg, hogy miből áll össze a Wildban már bevált kombó!

Chump’s Standard Star Aligner Druid

Kód: AAECAZICAp7SApnTAg5AX+kB1QjkCMbCAofOApjSAtvTAovhAoTmAsvsAo3wAquAAwA=

A deck nevéből is adódik, hogy itt mindent egy lap két oldalára, azaz összesen kettő kombóra teszünk fel. Ha sikerül előcsalni a hét életerővel rendelkező lényeket, akkor a Star Aligner hatalmas pusztítást végezhet az ellenfél oldalán. Nem mindig lesz azonban a boardon elég lény, hogy aktiválódjon a képesség, és jöhet a klasszikus recept: megöletjük a Charged Devilsaurt, utána visszaidézzük Witching Hourból a dínót, megesszük a Cube-bal és Naturalize-zal megöljük a saját Kockánkat.

Az Oaken Summons garantáltan egy 4/7-es Injured Blademastert csal ki a paklinkból, a Witching Hour alapesetben (Malfurion beastjeinek elpusztításáig) mindig egy Devilsaurt támaszt fel. Ameddig sikerült valódi fenyegetésekkel elárasztani az asztalt, nincs más dolgunk, mint rampelni és túlélni az ellenséges agressziót. Fontos, hogy be kell osztani az erőforrásokat és akár elhasználni a Naturalize-ot egy nagyobb lényre, –hiába lesz eggyel kevesebb lehetőségünk elpusztítani a saját Cube-unkat.

Néhány lapot érdemes lehet változtatni a pakliban: Deathknight helyére mehet a Dreampetal Florist, vagy egy Ironwood Golem, ez teljes mértékben rátok van bízva.

Messze elmarad a pakli a Wildban hódító testvérétől, de ha szeretnétek még egy Druid paklit kipróbálni, akkor Chump (és Ike) változatát ajánljuk nektek.

Szerintetek hány paklit lehet még kitalálni a Druidhoz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!