Előkerült 5 tournament, ami a jövőben várhat ránk

Előkerült 5 tournament, ami a jövőben várhat ránk

A megrendezésük ideje és a formátumuk is ismert most már!

Nem olyan rég egy szemfüles játékos észrevette, hogy a Support-a-Creator videójában feltűnt egy új menü lehetőség, ami a Tournament nevet viseli. A közösség természetesen azonnal mozgolódni kezdett, ezáltal pedig az adatbányászok is nagy erőkkel kezdtek el kutakodni a részletek után.

Hamarosan érkezhet a Tournament fül a Fortnite-ba!

A Support-a-Creator videó nem csak a tartalomgyártóknak hozott újdonságokat!

Az FNBR Leaks öt tournament részleteit szedte elő, a leírás van ahol egyezik, a formátum, illetve a megrendezés ideje viszont már kevésbé!

Az időben legközelebbinek tűnő esemény az Alpha Tournament/Daily Trials nevet kapta. A leírás szövege igazából egy felhívás: "Vegyél részt az első in-game tournamenten, ami több napon át fog tartani. Szerezz fényes kitűzőket!"

A dátum szerint ezután érkező a Beta Tournament/Daily Trials, aminek leírása a következő: "Fogd meg a barátodat és vegyétek be a világot, amíg csak ti ketten nem maradtok. Zsinórban három napon át tartó Duo esemény." Úgy tűnik, hogy ez a két event lesz a teszt, már ami a nevüket illeti!

A naptár szerinti következő megmozdulás már konkrét névvel rendelkezik, ez a Salty Springs Cup Solo játékosok számára. Itt ellenfelek megsemmisítésével kell majd pontokat gyűjtenünk, 20 pont megszerzésével pedig egy kitűzővel gazdagodhatunk.

Ezt megint egy Duo tournament követi, a Tomato Temple. A leírása ugyanaz, mint az előzőnek; pontgyűjtés, 20 pont esetén pedig kitűző.

Végül pedig, de nem utolsó sorban egy Squad esemény, ami elvileg minden pénteken megrendezésre kerül majd, itt is pontokat kell szereznünk, de 20 helyett már 25-tel kell a "célba" érnünk. Hogy ezekért az eseményekért milyen jutalmak járnak majd arról egyelőre nincs információ, azonban, ha a dátumok stimmelnek, akkor a következő frissítéssel fognak érkezni a játékba!

Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ezekből a tournamentekből, ígéretes ötlet az egyszer biztos, reméljük, hogy kedden több részletet tudhatunk majd meg!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!