Hamarosan érkezhet a Tournament fül a Fortnite-ba!

Hamarosan érkezhet a Tournament fül a Fortnite-ba!

A Support-a-Creator videó nem csak a tartalomgyártóknak hozott újdonságokat!

Biztos sokan hallottatok már az Epic Games legutóbbi nagy húzásról, amivel a játékosok támogathatják kedvenc tartalomgyártójukat. Már nem csak feliratkozhatunk rájuk vagy támogatást küldhetünk nekik, hanem a Fortnite-ban megszerzett V-bucks-okból is jut nekik valamennyi pénz, legyen az megvett vagy a játékon belül megszerzett V-bucks. Természetesen már rengeteg tartalomgyártó jelentkezett erre és sokakat már el is fogadott az Epic, például Rubent is, akit a videóban látható módon támogathatunk, ha szeretnénk:

Ez 14 napig tart, ezután megújíthatjuk a támogatást, de akár más személyre is válthatunk.

Az éles szeműek viszont észrevehettek egy egyéb apróságot is, ami nincs összefüggésben a Support-a-Creator rendszerrel. Amikor a videóban éppen azt mutatták, hogy hogyan vehetünk V-bucks-ot vagy különböző Starter packkokat, akkor a fenti menü sorban megláthattuk a Tournaments fület is.

Egyelőre nehéz megmondani, hogy mit láthatunk majd az opción belül, de azért lehetnek ötleteink. Valószínűleg az Epic ezzel a funkcióval vezeti be a nyáron megígért globális versenyt, amin bárki részt vehet majd, csakúgy, mint az eddigi Solo Showdownokon.

"A Showdown Royale október eleje fele indul majd, ami egy játékon belüli verseny rendszer lesz. Ezen részt vehet a közösség bármely tagja és komoly nyereményeket is megszerezhettek majd a jövőbeni versenyeken."

A blogposztban csak ennyi árultak el nekünk, így szinte biztosan megérkezik a következő frissítéssel a Tournaments fül is a játékba. Kíváncsian várjuk, hogy milyen versenyeket találtak ki nekünk a fejlesztők és hogyan sikerül majd leszervezni a tornákat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!